Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eduardo Berizzo

Sevillini igrači: Trener je naš najveći navijač, bit ćemo uz njega

Eduardo Berizzo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.11.2017.
u 14:58

Sevilla je u utakmici Lige prvaka s Liverpooolom odigrala 3:3 stigavši zaostatak od tri gola, a španjolski mediji pišu kako je Berizzo nogometašima u poluvremenu rekao da je bolestan

Trener Seville Argentinac Eduardo Berizzo (48) ima karcinom prostate i podvrgnut će se liječenju, objavio je španjolski prvoligaš u srijedu.

Sevilla je u utorak u utakmici Lige prvaka s Liverpooolom odigrala 3:3 stigavši zaostatak od tri gola, a španjolski mediji pišu kako je Berizzo nogometašima u poluvremenu rekao da je bolestan. 

- Sevillin liječnički tim je utvrdio da trener Eduardo Berizzo ima rak prostate. Daljnji testovi će utjecati na odluku o nastavku liječenja. Sevilla mu želi pružiti maksimalnu potporu u ovim trenucima i želimo mu brz oporavka - piše na stranicama kluba. 

Nakon utakmice veznjak Ever Banega je izjavio novinarima: 

- Morali smo izaći van (nakon prvog poluvremena i zaostatka od 0-3) s drugačijim stajalištem, zbog navijača koji su nas uvijek podržavali i naravno zbog trenera koji je preokrenuo situaciju.

- On je najveći navijač kojeg imamo. Izveo nas je na pravi put i bit ćemo uz njega cijelim tim putem - dodao je Banega prije nego je Berizzova dijagnoza postala javna.

Argentinac je preuzeo Sevillu na ljeto nakon što je proveo tri sezone u Celta Vigo, za koju je igrao u razdoblju od 2001. do 2005.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije