Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Rakitić ponudio Buffonu mjesto na SP-u, odgovor vratara će vas oduševiti

Gianluigi Buffon
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
22.11.2017.
u 10:49

Poruke podrške stizale su Buffonu sa svih strana, a među njima su se istaknule riječi Ivana Rakitića.

Gianluigi Buffon oprostio se od talijanske reprezentacije. Legendarni je vratar nakon ispadanja od Švedske u doigravanju za SP izjavio kako mu je to bila posljednja utakmica za Italiju.

Gigi je bio pun emocija nakon kraha reprezentacije te nije mogao zadržati suze. Poruke podrške stizale su mu sa svih strana, a među njima su se istaknule riječi Ivana Rakitića.

Gianluigi Buffon
1/18

– Buffonu nemam što objasniti vezano uz nogomet. Volio bih mu prepustiti svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko. To zna svako dijete koje počinje s njim nabrajati igrače – rekao je hrvatski reprezentativac.

Rakitićeva je izjava sve oduševila, ali i Gianluigija Buffona. 

"Dragi Ivane, još nastupam kao vratar, ali da igram za Hrvatsku kao veznjak umjesto tebe, ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje riječi veliki su mi dar. Hvala tebi i Jordiju Albi, moj dres te čeka – napisao je legendarni vratar na Twitteru.

U 5. kolu Lige prvaka Barcelona večeras u Torinu igra protiv Juventusa. Prilika je to za susret našeg Ivana Rakitića i Juventusova vratara Gianluigija Buffona.

Komentara 9

DU
Deleted user
11:28 22.11.2017.

Bravo za obojicu.

Avatar grbadeva
grbadeva
11:54 22.11.2017.

Ipak se čini da sport nije mrtav. Bravo oboma!

JO
jozomeda
11:19 22.11.2017.

LEGENDA!Živio sto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije