Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Moskvi

Skinula je sve sa sebe i najavila svjetsku nogometnu smotru u Rusiji!

Gajana Bagdasarijan
Foto: Instagram
22.11.2017.
u 10:06

Prije nekoliko dana Gajana je odlučila na poseban način najaviti svjetsku nogometnu smotru u svojoj zemlji...

Rusi podgrijavaju ozračje uoči ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo koje će se 1. prosinca održati u Moskvi. Ceremonija izvlačenja skupina bit će priređena u Kongresnoj palači u Kremlju, a među kuglicama će biti i ona u kojoj se nalazi papirić na kojoj piše "Hrvatska".

Domaćini su u promociji SP-a angažirali mnogo svojih ljepotica, a jedna među njima je i Gajana Bagdasarijan. Lijepa Ruskinja bavi se modelingom i obožava nogomet. Njezina je popularnost lani počela rasti kada je bila ring-djevojka, ali je brzo dobila nove ponude i objeručke ih je prihvatila.

Gajana Bagdasarijan
1/22

Prije nekoliko dana odlučila je na poseban način najaviti svjetsku nogometnu smotru u svojoj zemlji. Naime, Gajana se potpuno skinula i obojila svoje tijelo. Bez ijedne krpice na sebi, lijepa Ruskinja prošetala se stadionom moskovskog Spartaka.

Ceremoniju ždrijeba vodit će Viktorija Lopirjova, bivša miss Rusije.

Gajana Bagdasarijan
1/17

 

Komentara 5

LC
Lebron_Curry
12:11 22.11.2017.

Jel to foto model ili slika Jakuševca.... If you know what I mean...

Avatar Papatest
Papatest
12:16 22.11.2017.

Bila bi dobra da nem silikonske lažne sise

DO
dommar36
10:28 22.11.2017.

Samo novaccccc 😂 i izgled.. Ništa više, nažalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije