Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKE UTAKMICE

Dinamo ulazi u najteži period sezone, evo kakav pakleni raspored ima hrvatski prvak

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka
Matija Habljak/PIXSELL
30.09.2022.
u 08:39

Širok igrački kadat trebao bi doći kod izražaja, ali Ante Čačić će opet morati pažljivo dozirati najbolje igrače.

Zagrebački Dinamo od subote ulazi u ludi ritam koji će trajati čak mjesec dana, a plave očekuje nekoliko teških utakmica. 

Na zagrijavanju za hrvatski Kup, trener Ante Čačić imao je na raspolaganju tek 15 igrača zbog brojnih odlazaka na reprezentativne akcije. 

Nitko se nije vratio s ozljedama tako da će svi biti na raspolaganju za pet utakmica u 30 dana, prvo će plavi ugostiti Slaven Belupo pa zatim slijedi Salzburg u dvomeču Lige prvaka, zaključno dočekuju Varaždin te gostuju na Poljudu kod Hajduka u najvećem hrvatskom derbiju. 

Evo kako će izgledati raspored Dinama u samo 20-tak dana...

1. listopada: Dinamo - Slaven

5. listopada: Salzburg - Dinamo

11. listopada: Dinamo - Salzburg

16. listopada: Dinamo - Varaždin

21. listopada: Hajduk - Dinamo

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Komentara 2

BS
Blue_shirt
15:40 01.10.2022.

5 utakmica, 5 pobjeda i sezona za 5+, osigurali bi sa 9bodova mjesto u ligi prvaka na proljece i novih 15+m€ u kasi i rijeseno prvenstvo sa +15 bodova ispred hajduka sto je i vise nego dovoljno za lagano proljece

MO
modovisisajteMaraschino
09:39 30.09.2022.

samo se vi nadajte... nije Dinamu prvi puta da igra europske i domaće kup i prvenstvo i opet bude prvak... ovi koji su na blitvi teško im i jednu utakmicu u 2 tjedna odigrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije