Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U RIJECI

Trener Rijeke nakon novog poraza moli za otkaz: Treba naći rješenje, probao sam, nije išlo

Konferencija za medije nakon utakmice 7. kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Varaždina
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
28.08.2022.
u 08:13

Rijeka u posljednjih mjesec i pol dana ne zna za pobjedu. Momčad se trenutno nalazi na 9. od 10. mjesta prvenstvene ljestvice sa 5 od mogućih 18 bodova.

Nogometaši Varaždina iznenadili su Rijeku na Rujevici svladavši ju u susretu 7. kola HNL-a sa 2-1. Rijeka je povela golom Naisa Djouahre (47), a Varaždin je preokrnuo preko Tonija Teklića (74-11m), Matije Kolarića (87) i Karla Perića (90+3).

Na press konferenciji nakon utakmice, novi trener Fausto Budicin nije skrivao zabrinutost.

- U nastavak smo ušli s više energije, poveli smo i mislili da ćemo kontrolirati utakmicu. Situacija oko jedanaesterca je odlučila pobjednika - rekao je trener Budicin, prenosi Novi list, pa dodao:

- Svi vidimo da je situacija alarmantna. Crvena lampa se upalila i odluku treba donijeti čim prije. Treba pronaći rješenje koje će pomoći klubu i momčadi da izađemo iz te krize. Situacija je stresna, u nogometu rezultat diktira sve i budućnost ovisi o rezultatima. Ja sam uskočio da bih dobio pozitivnu reakciju, koju, nažalost, nisam dobio. - zaključio je.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Rijeka u posljednjih mjesec i pol dana ne zna za pobjedu. Momčad se trenutno nalazi na 9. od 10. mjesta prvenstvene ljestvice sa 5 od mogućih 18 bodova. Stoga su se ranije zahvalili treneru Draganu Tadiću i na njegovo mjesto postavili Budicina, no sudeći prema sinoćnjim izjavama ni on neće ostati predugo. 

Time Rijeka još više tone u rezultatsku krizu. Jedina im utjeha može biti da nisu jedini od "velike četvorke" hrvatskog nogometa. Naime, Osijek je s jednakim brojem bodova na začelju prvenstvene tablice. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

MO
modovisisajteMaraschino
10:01 28.08.2022.

Što mislite da bude ovakav rasplet sezone: 1. Dinamo i onda Slaven, Istra i Varaždin!

JU
juma
12:34 28.08.2022.

Doveli ste nespremne ili ozlijedjene igrače koji ne mogu trčati. Nemate izbalansiranu ekipu, kvalitet ste rasprodali ili je otišao (Drmić, Pavičić, Čerin, Smolčić, Murić, Lepinjica), nemate trenera. Što bi još htjeli, boriti se za prvo mjesto? Potcijenili ste HNL i ostale klubove i zasluženo ste s Osijekom na začelju tablice. Razlika je u tome što Osijek ima dobar kadar i uzroci problema su u treneru i upravi.

BE
Berri
09:23 28.08.2022.

Neka probaju s Nikolom Kalinićem kao trenerom. Stalno je ozlijeđen, nije odigrao ništa, bolje mu je da ode u trenere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije