Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ POHVALA

Trener Reala: Modrić nije samo vrhunski igrač, nego je još spektakularniji kao osoba

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Isabel Infantes/REUTERS
18.05.2024.
u 14:36

Nas dvojica nikad nećemo imati problem jer se međusobno jako poštujemo, rekao je Carlo Ancelotti o kapetanu hrvatske reprezentacije

Prvak Španjolske Real Madrid ovog vikenda (nedjelja, 19 sati) ima svoje posljednje ligaško gostovanje sezone. Kraljevski klub igra kod Villarreala, no utakmica je nekako u drugom planu. 

Na konferenciji za medije dan uoči utakmice talijanski trener na klupi Madriđana Carlo Ancelotti dobivao je pitanja o ugovorima igrača, posebice o kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću na temu kojeg je u subout u javnost izašla informacija da je samo pitanje dana kad će Modrić potpisati novi ugovor. Trenutni mu traje do kraja lipnja ove godine.

VIDEO Gvardiol i Kovačić mogu ispisati povijest

Po tko zna koji put Ancelottija je dočekalo pitanje o budućnosti Modrića u Realu, ali ovaj put je ipak bila nešto posebnija situacija budući da se putem raznih kanala saznalo kako je Lukin ostanak vrlo blizu realiziranom, što je istaknuo i Modrićev menadžer Vlado Nemić. Ancelotti je, pak, vrsno izbjegavao odgovarati na pitanja takvog tipa.

- Sad smo fokusirani na utakmicu, a o budućnosti ćemo nakon završetka - započeo je Ancelotti, a onda se osvrnuo na Modrićevo ponašanje:

- Nikad nisam imao problema s igračima, a što se tiče Luke, on ne samo da je vrhunski igrač, nego je još spektakularniji kao osoba. Nas dvojica nikad nećemo imati problem jer se međusobno jako poštujemo.

VEZANI ČLANCI:

Španjolci se raspituju i o budućnosti Modrićevog partnera u veznom redu Reala, Toniju Kroosu. Što se njegove situacije tiče, ugovor mu istječe kao i Modriću ovog ljeta, a u kontekstu dogovaranja novog ugovora između Kroosa i Reala su ostali još neki detalji za finalizirati.

- On je tipični Nijemac, po tome smo slični jer se i ja osjećam pomalo Nijemcem, ne govorim puno. Nema kod njega puno nedoumica. Vrlo je iskren, a kad mora jasno govoriti, to i čini - rekao je strateg Reala.

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
12:07 19.05.2024.

Neki dan Mijatović reče: "radi se o najboljem veznjaku sveta svih vremena" a Piksi ga ne svrstava ni u širi izbor na prostoru nekadšnje države, Piksi mali diksi igro u Japanu jaoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije