Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayer Leverkusen

Trener Jedvaju: Tvoja je igra neprihvatljiva!

Bayer Leverkusen's Stefan Kiessling (L) and Tin Jedvaj celebrate Jedvaj's goal against Hertha BSC Berlin during their German first division Bundesliga soccer match in Leverkusen August 30, 2014.   REUTERS/Ralph Orlowski (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) DFL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
23.10.2016.
u 09:00

Njegova igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je jako loša, neprihvatljiva. Ni protiv Tottenhama nije bila puno bolja. Svi znamo da je veliki talent, ali da biste rasli, morate imati volju. Morate imati želju za napretkom – rekao je trener Schmidt

Tin Jedvaj već je treću sezonu u Bayer Leverkusenu, za mjesec dana navršit će 21 godinu i sve je manje prostora za opraštanje lošijih partija na temelju mladosti i neiskustva. Potvrdio je to i trener ‘apotekara’ Roger Schmidt, koji je za njemačke medije javno kritizirao hrvatskog reprezentativca.

– Njegova igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je jako loša, neprihvatljiva. Ni protiv Tottenhama nije bila puno bolja. Svi znamo da je veliki talent, ali da biste rasli, morate imati volju. Morate imati želju za napretkom – rekao je Schmidt.

Jedvaj je ove sezone skupio tri nastupa u Bundesligi te po jedan u njemačkom Kupu i Ligi prvaka, no čini se kako će se morati dodatnu trgnuti da uvjeri trenera kako zaslužuje nove nastupe.

A isto vrijedi i za reprezentaciju, gdje Jedvaj trenutačno stoji vrlo loše kod izbornika Čačića. Na nedavnim utakmicama protiv Kosova i Finske tako je Čačić prije Jedvaja u igru poslao braniča Rijeke Mateja Mitrovića.

Dok Jedvaja kritiziraju, Nijemci su ovih dana oduševljeni jednim drugim Hrvatom – Nikom Kovačem.

Pobjedom 3:0 u petak u gostima kod HSV-a Eintracht je privremeno zasjeo na četvrtu poziciju Bundeslige, a Nijemci najveće zasluge za to daju baš Kovaču. No on stišava euforiju koja nastaje među igračima Eintrachta.

– Zasad nećemo govoriti o visokim ciljevima, još uvijek nam je primarni cilj osigurati ostanak u Bundesligi – rekao je nakon pobjede Kovač.

Komentara 2

GL
GLADIATOR
10:21 23.10.2016.

Schmidtu bi bolje bilo da malo više na sebe gleda, vrjeđanje drugi trenera, sudaca, postao je već najveći papak Bundeslige, a to što cjelo vrjeme njegova ekipa nenapreduje je najveći krivac on a ne jedan momak sa dvadesetak godina.

GL
GLADIATOR
10:40 23.10.2016.

Trpimir, čitajući tvoj komentar vidi se da tvoji Ljubimci igraju fudbal a ne nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije