Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayer Leverkusen
Povratak na članak

Trener Jedvaju: Tvoja je igra neprihvatljiva!

Njegova igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je jako loša, neprihvatljiva. Ni protiv Tottenhama nije bila puno bolja. Svi znamo da je veliki talent, ali da biste rasli, morate imati volju. Morate imati želju za napretkom – rekao je trener Schmidt

Komentari 2

GL
GLADIATOR
10:21 23.10.2016.

Schmidtu bi bolje bilo da malo više na sebe gleda, vrjeđanje drugi trenera, sudaca, postao je već najveći papak Bundeslige, a to što cjelo vrjeme njegova ekipa nenapreduje je najveći krivac on a ne jedan momak sa dvadesetak godina.

VL
GL
GLADIATOR
10:40 23.10.2016.

Trpimir, čitajući tvoj komentar vidi se da tvoji Ljubimci igraju fudbal a ne nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.