Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BAŠ SKROMNI

Trener i igrači Benfice nakon pobjede: Bili smo bolji i još smo odmorili igrače

Bruno Lage
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
15.03.2019.
u 07:42

Nakon dva uzastopna loša rezultata, poraza u Zagrebu i remija u prvenstvu, pritisak javnosti je bio ogroman i treći neuspjeh dodatno bi pokvario atmosferu u klubu. Sada je sve opet savršeno

Nakon što je Benfica izborila plasman u četvrtfinale Europske lige, Bruno Lage nije skidao osmijeh s lica.

Nakon dva uzastopna loša rezultata, poraza u Zagrebu i remija u prvenstvu, pritisak javnosti je bio ogroman i treći neuspjeh dodatno bi pokvario atmosferu u klubu. Sada je sve opet savršeno.

"Dobro smo igrali u svim segmentima utakmice i bili smo bolji, a neke igrače smo uspjeli odmoriti," kazao je strateg Benfice dodavši: "Igrali smo brzo, imali smo dobar protok lopte i htjeli smo natjerati Dinamo da se brani."

Benficin strateg je naglasio kako su željeli napraviti prevagu na sredini terena.

"Željeli smo imati što veći posjed i zbog toga smo radili presing. Nakon što smo napravili izmjene to je bolje funkcioniralo," poručio je Lage.

Bruno Lage
1/18

Golove za Benficu zabili su Jonas (71), Ferro (94) i Grimaldo (105).

"Dinamo se veći dio susreta branio, što je i normalno jer je imao pozitivan rezultat iz prve utakmice. U prvom poluvremenu nismo bili najbolji, no u nastavku smo odigrali odlično," kazao je strijelac drugog gola.

"Za nas je najvažnije bilo proći dalje," dodao je Ferro kojem je to bio treći gol za Benficu ove sezone pri čemu prvi u europskim natjecanjima.

"Bio je to za mene poseban pogodak. No, nije moj gol najvažniji, bitnije je pomoći momčadi i jedino je važno da smo prošli u četvrtfinale," kazao je.

>> Pogledajte kako je izgledao posljednji trening Dinama prije Benfice

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Bubalamala
08:30 15.03.2019.

Bili su oni itekako u krizi, vidjelo se to kad su postigli taj gol,kao da ni sami nisu vjerovali u uspjeh.Šteta taj se gol mogao obraniti,dozvolili smo da se dva igrača loptaju u našem šesnaestercu a pet igrača Dinama to mirno promatraju.Unatoč tome Dinamo je imao dovoljno gol šansi koje se jednostavno moraju realizirati i okrenuti rezultat u svoju korist !

TO
tomislav10
09:36 15.03.2019.

Nije Benfica Rudeš pa da imaš 15 šansi od kojih iskoristiš 5. Dinamo je u dvije utakmice imao 4-5 100%-tnih šansi, a zabili su samo jedan gol. U tome je vic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije