Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

'Poraz nas boli, ali napravili smo nešto predivno za Zagreb i Hrvatsku'

Benfica - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
15.03.2019.
u 00:15

- Nemamo se što sramiti, imali smo sjajnu sezonu u Europi. Naravno da boli, ali napravili smo nešto predivno za klub i Hrvatsku - rekao je Emir

Nemamo se čega sramiti, poručuju igrači Dinama nakon ispadanja od Benfice (3:0) u osmini finala Europske lige.

- Prvi gol koji smo primili bio je zbog naše greške. Znali smo da će biti ovako, trebao nam je gol i nismo u tome uspjeli. Ali, nemamo se što sramiti, imali smo sjajnu sezonu u Europi. Naravno da boli, ali napravili smo nešto predivno za klub i Hrvatsku - rekao je Emir Dilaver i dodao:

- Predivno je bilo igrati, hvala svima u Zagrebu, Hrvatskoj i svim navijačima izvan Hrvatske.

Sjajan na golu bio je Dominik Livaković iako je na kraju primio tri pogotka.

- Teška utakmica, dobro smo se branili do primljenog gola. Moramo biti ponosni na sebe i sve što smo napravili u Europi - rekao je Livaković pa naglasio:

- Nije da nismo htjeli, borili smo se do kraja. Nemamo se čega sramiti. Idemo sada završiti ovu sezonu na najbolji način. Ovo je kao trofej.

Utakmicu je prokomentirao i Amir Rrahmani.

- Dali smo sve od sebe, primili smo bez veze gol, ali to je nogomet. Svi smo dali sve od sebe i zadovoljan sam. Ponosan sam što smo stigli do ovdje. Nedostajao nam je zadnji pas. Benfica je odlična momčad, imaju top igrače koji vrijede milijune i milijune. Nedostaje nam malo sreće jer smo imali šansu za 2:1, ali nismo zabili i onda smo primili. 

Ključne riječi

Komentara 11

KA
kanđija
01:21 15.03.2019.

Samo su trebali odigrati hrabrije, naročito prvo poluvrijeme..međutim i ovo je veliki uspjeh..previše su nedostajali Šunjić i Ademi. Sa njima bi to bila drugačija pjesma...

DU
Deleted user
06:22 15.03.2019.

Bez da zabiješ gol u Europi, normalno je da ne možeš dalje! Mi još uvijek igramo nogomet zbog nogometa, no samo treba znati zabiti gol, jer me peče ta nula uvijek? Nogomet se igra za golove a ne za perece!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:29 15.03.2019.

Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali ne vrijedi plakati... postignut je odličan uspjeh nakon dugo, dugo vremena i zato... Kaj morem ti neg’ reć: Od vsega srca fala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije