Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BAŠ SKROMNI
Povratak na članak

Trener i igrači Benfice nakon pobjede: Bili smo bolji i još smo odmorili igrače

Nakon dva uzastopna loša rezultata, poraza u Zagrebu i remija u prvenstvu, pritisak javnosti je bio ogroman i treći neuspjeh dodatno bi pokvario atmosferu u klubu. Sada je sve opet savršeno

Komentari 2

BU
Bubalamala
08:30 15.03.2019.

Bili su oni itekako u krizi, vidjelo se to kad su postigli taj gol,kao da ni sami nisu vjerovali u uspjeh.Šteta taj se gol mogao obraniti,dozvolili smo da se dva igrača loptaju u našem šesnaestercu a pet igrača Dinama to mirno promatraju.Unatoč tome Dinamo je imao dovoljno gol šansi koje se jednostavno moraju realizirati i okrenuti rezultat u svoju korist !

VL
TO
tomislav10
09:36 15.03.2019.

Nije Benfica Rudeš pa da imaš 15 šansi od kojih iskoristiš 5. Dinamo je u dvije utakmice imao 4-5 100%-tnih šansi, a zabili su samo jedan gol. U tome je vic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.