Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA VATRENOG

Trener Hoffenheima bez Kramarića: Zajedno smo odlučili, tako više neće ići

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
18.10.2022.
u 15:26

Napadač u novoj sezoni Bundeslige na kontu ima tri pogotka.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, jedan od najboljih igrača Hoffenheima, neko će vrijeme izbivati s terena. Njegova momčad igra dvije utakmice zaredom sa Schalkeom, u petak su ih u Bundesligi dobili s 3:0, dok će danas momčadi susresti u Kupu. Vatrenog nije bilo u konkurenciji za prvenstvo, a neće biti ni večeras. 

O čemu se radi, objasnili su iz kluba. 

- Andrej je dobio udarac po stopalu prije nekoliko tjedana. Na ranijim je utakmicama stisnuo zube, ali ga je boljelo sve jače početkom prošlog tjedna pa smo zajedno odlučili da tako više neće ići i da se mora oporaviti - objasnio je trener Andre Breitenreiter.

Hoffenheim je trenutno četvrtoplasirana momčad Bundeslige sa 17 bodova, koliko ima i peti Eintracht Frankfurt. Kramarić (30) je u devet ovosezonskih nastupa postigao tri zgoditka i dodao dvije asistencije. Prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura

Standings provided by Sofascore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije