Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. KOLO

Hoffenheim bez Kramarića preskočio Bayern i zasjeo na treće mjesto lige

GER, 1.FBL, Bundesliga, FC Schalke 04 vs. TSG Hoffenheim
Foto: nordphoto GmbH / Teresa Kroeger
1/3
Autori: Hina, Dominik Smolak
14.10.2022.
u 22:26

Odsustvo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca nije obeshrabrilo njegove suigrače, koji su došli do uvjerljive pobjede u gostima.

Nogometaši Hoffenheima svladali su Schalke 3:0 (2:0) na gostovanju u Gelsenkirchenu u prvoj utakmici 10. kola njemačke Bundeslige.

Dvostruki strijelac za goste bio je Danac Robert Skov, a oba je pogotka postigao iz kaznenih udaraca u 11. i 59. minuti. U drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu dvoboja pogodak za 3:0 postigao je Munas Dabbur.

U sastavu Hoffenheima prvi put u ovoj sezoni nije bilo hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, a za ovu utakmicu nije konkurirao zbog bolova u gležnju, koji su se pojavili još prije nekoliko tjedana nakon što je primio udarac u stopalo. Stoga ga je trener Andre Breitenreiter odlučio ostaviti na poštedi.

- Andrej se na ozljedu žali već nekoliko tjedana. Dobio je neugodan udarac u stopalo i osjeća bol. Proteklih je tjedana škrgutao zubima i igrao, ali bol ne prestaje. Stoga smo prije utakmice sa Schalkeom zajednički odlučili da to više nema smisla. Potrebno mu je neko vrijeme za oporavak - rekao je strateg njemačkog kluba.

Hoffenheim je sa 17 bodova privremeno skočio na treće mjesto. Vodeći Union Berlin ima 20 bodova i utakmicu manje, baš kao i drugoplasirani Freiburg koji je sakupio 18 bodova. Schalke je sa šest bodova na 16. poziciji. 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
22:55 14.10.2022.

"...nije ponukalo njegove suigrače..."??? WTF??? Ajde dobro. Tko piše i na kojem portalu nije ništa čudno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije