Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KROVINOVIĆ UPITAN

Trener Hajduka uoči derbija: Želim momčad koja je hrabra, koja se ne boji

U 15. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Hrvatski dragovoljac
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
21.11.2021.
u 15:02

– Dvojica-trojica igrača ne treniraju s nama, a jedan od njih je Vuković, koji neće biti spreman za Rijeku. Oko Krovinovića situacija se zakomplicirala. Ići će s nama, ali više kao podrška jer još uvijek nije fit, on nije igrao cijeli mjesec – rekao je Dambrauskas

Ako netko jedva čeka nedjeljni derbi Hajduka i Rijeke (17.30) u 16. kolu Prve HNL, to je onda Valdas Dambrauskas.

Novi trener na klupi splitske momčadi vodit će tako hajdukovce u drugoj službenoj utakmici. Debi je odradio dobro, pobijedio je 2:0 Hrvatski dragovoljac.

Prije ove utakmice protiv kvarnerske momčadi pisalo se da Litavac neće moći računati na Filipa Krovinovića, a sada je to on i sam potvrdio.

– Dvojica-trojica igrača ne treniraju s nama, a jedan od njih je Vuković, koji neće biti spreman za Rijeku. Oko Krovinovića situacija se zakomplicirala. Ići će s nama, ali više kao podrška jer još uvijek nije fit, on nije igrao cijeli mjesec – rekao je Dambrauskas pa se osvrnuo na protivnika:

– Rijeka je vrlo dobro organizirana, na vrhu je, zabila je najviše pogodaka. Znam kako želim da momčad igra. Atmosfera je dobra. Analizirali smo ih dosta. Vjerujem da možemo odigrati dobru utakmicu. Mislim da i dalje moramo biti ofenzivni. Moramo spriječiti Rijekine kontranapade i šutove s distance. Idemo u Rijeku s ambicijom, želimo biti Hajduk koji je hrabar, koji se ne boji.

Josip Drmić najopasniji je u momčadi Gorana Tomića, prate li još koga posebno?

– Drmić je top napadač i može naštetiti bilo kojoj momčadi. No on ne može sam. Rijeka je dobra u tome što ima kolektivnu snagu. Dobro se slažu. Želimo pokazati da i oni moraju razmišljati kako zaustaviti Hajduk.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije