Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mi nismo barcelona'

Trener Hajduka posebno nahvalio igrača na kojeg nitko nije računao: 'Ponio nas je narod'

Split: Trener Hajduka, Ivan Leko, održao konferenciju za medije uoči utakmice protiv Šibenika
Ivo Cagalj/PIXSELL
22.01.2023.
u 18:46

Što je trener odgovorio o igri koju planira nadograditi u budućnosti, utrci za naslov i stanju u Dinamu, poledajte u videu.

Ivan Leko krenuo je pobjedom na klupi Hajduka, tri boda dodao je splitski klub na konto u 18. kolu u sudaru protiv Šibenika. Iako su gosti zasluženo poveli na Poljudu, Hajduk je preokrenuo i preko Kalika i Livaje postavio konačnih 2:1. Pomogao je i VAR kod izjednačujućeg gola, provjeravala se pozicija Livaje i u pitanju su bili milimetri. Leko dilemu nije imao, pobjeda je po njegovom sudu zaslužena, iako je njegova momčad 'izuzetno loše otvorila utakmicu'.

- Ponijele su nas emocije, ponio nas je narod. Htjeli smo na brzinu nešto pokazati, kao da smo iz jedne akcije htjeli tri pogotka riješiti. Mene je to iznenadili jer to na treningu nismo vježbali. I zato smo bili kažnjeni. Primili smo gol, ali kasnije smo bili dobri. Šteta što ljudi nisu mogli doći, što su tribine dijelom bile zatvorene. Imali smo sreće danas, ali mi smo to zaslužili i nema ništa ljepše nego kad je te Bog tada pogleda i pomazi.... Pokazali smo karakter, dominirali smo. Kada previše želiš onda ti se to odbije o glavu. Lijepo je kada te poljubi sreća. To je jako bitno za daljnji rad. Ovo su pobjede koje ti pomažu da rasteš brže, kada patiš onda to tako ide. A mi moramo raditi, nismo m Barcelona, na nama je da patimo i radimo - rekao je Leko, koji nije mogao izbjeći komentar na igru mladog Dominika Prpića za kojeg se odlučio u postavi trojke u zadnjoj liniji obrane. 18-godišnjak je bio jedan od boljih igrača na terenu. 

- Bio je odličan, miran i to je velika stvar zta momka od 18 godina. Dva tjedna smo zajedno i pokazao mi je koliko je dobar i koliko kako želi raditi. 

Što je trener odgovorio o igri koju planira nadograditi u budućnosti, utrci za naslov i stanju u Dinamu, pogledajte u videu. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:12 22.01.2023.

20 udaraca prema golu i 7 u okvir hola. Lijepo i napadački. Nažalost nema dovoljno kvalitete ali volja i trka su primjetni.

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
21:01 22.01.2023.

Tek jedna ligaška utakmica. Prerano za ocijenit Leku. Livaja majstor!

T2
Tomo_20
20:42 22.01.2023.

Mislis Real!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije