Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALDAS DAMBRAUSKAS

Trener Hajduka oštar, najavio je promjene: Nisam sretan, nismo dovoljno dobri

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.04.2022.
u 22:05

- Mijenjali smo taktiku, tražili razna rješenja, ali Osijek je defenzivno bio solidan, nije nam dozvolio previše prilika. Imali smo nekih svojih, ali nismo ih iskoristili i jedino što možemo jest ići naprijed i biti bolji.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas pokušao je na sve moguće načine doći do pobjede u derbiju protiv Osijeka, ali mreža domaćina nije se zatresla. Time su Splićani u još jednom derbiju uspjeli ne izgubiti, no nisu pobijedili.

- Da, još jedan derbi koji nismo izgubili, ali ni pobijedili. A željeli smo... Bila je to teška tekma, ali nije išlo. Nismo bili dovoljno dobri za tri boda i utakmica nije dobro krenula s naše strane, nisam sretan zbog tog - izjavio je za Arena Sport trener Hajduka i dodao:

- Moramo analizirati što točno ne funkcionira pa to ispraviti. Realno je da su oni trebali voditi nakon što su imali kazneni udarac pa se na to ne mogu žaliti. U budućnosti se moramo apsolutno bolje pripremiti, posebno u prvih 20 minuta utakmice kad se moramo bolje postaviti.

03.04.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 29. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk. Slavko Bralic, trener Hajduka Valdas Dambrauskas Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nešto bolje je izgledalo u drugom poluvremenu, ali nedovoljno...

- Više smo koristili Krovinovića i bolje stajali na terenu, ali nismo uspjeli do gola, nažalost.

Nije djelovao kao da se odlučio na više rizika.

- Pokušali smo. Mijenjali smo taktiku, tražili razna rješenja, ali Osijek je defenzivno bio solidan, nije nam dozvolio previše prilika. Imali smo nekih svojih, ali nismo ih iskoristili i jedino što možemo jest ići naprijed i biti bolji.

Čini se da sad šanse Hajduka za titulu padaju, Dinamo bježi...

- Još uvijek vjerujem... U igri su 24 boda i dvije utakmice s Dinamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Sve o Hrvatskoj na SP-u u Kataru

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar mlijeko
mlijeko
22:32 03.04.2022.

Hajduk se večeras oprostio od borbe za prvo mjesto. Ostao mu je samo kup. Premalo s obzirom na kvalitetu igrača.

Avatar Django
Django
22:34 03.04.2022.

Naslov sugerira da je Hajduk imao kontrolu, stalno napadao, ali eto, Osijek se dobro branio.

KL
Klavocin
23:04 03.04.2022.

Pa jel igrao livaja i kalinić, dva belo svjetska igrača i opet nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije