Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI DANI ZA VRATARA

Trener Gabrić brani Subašića, ali barem priznaje da nije u formi

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
18.09.2010.
u 12:33

Ne znamo tko bi to više trpio, kiksevi Danijela Subašića počeli su se nizati. U Ateni se zbio četvrti u posljednja dva mjeseca.

Najprije se dogodio Osijek, pa je u dvoboju s Dinamom u Bukureštu sam sebi ugurao loptu u mrežu. U igri protiv Zadra lopta mu je prošla "kroz želudac". I sada Atena. I prvi gol ide na njegovu dušu, uplašio se Djjebourova udarca, pa je okrenuo glavu, maknuo se od prve vratnice, a Alžirac je bio gotovo uz kornersku liniju. Pri pogotku Liberopoulosa lopta mu je ispala iz ruku, odbila se na nogu strijelca, a taj je put u najmanju ruku morao loptu izboksati.

– Nezgodna je lopta Jabulani, zaista ima čudnu putanju. Ne znam što ste se sad uhvatili Subašića. Najlakše je sad po vrataru. Branio je odlično, držao nas u utakmici, obranio je i jedanaesterac – pokušavao je Hajdukov trener vratara Tonči Gabrić obraniti svog štićenika, ali nije nas uspio uvjeriti u Subašićevu nedužnost.

– Ne brani u prošlosezonskoj formi, to je izvjesno. Ali, morate znati da ga posljednjih mjesec dana muči ozljeda, da brani na svježinu, nismo uspjeli održati nijedan vratarski trening – objašnjava Gabrić.

Poklepović od njega neće dobiti savjet da poštedi Subašića, koji je daleko od reprezentativne forme i spreman je za klupu.

– Nema razloga za to, doći će već u formu – kaže Gabrić.

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:12 18.09.2010.

Trener Gabrić brani Subašića, jer Danijel sve odbrani a ono što nemre odbraniti odbije do najbližeg igrača na terenu..

GR
gripole rv
12:43 18.09.2010.

tonči ti si bio vrhunski golman daj sredi tog subašića ili dajte priliku malom radoševiću.bio je odličan protiv rumunja

NI
nisde
12:42 18.09.2010.

naravno da ga brani kad je gabrić bio još lošiji golman,i on ga sada trenira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije