Naslovnica Sport reprezentacija

Trener Gabrić brani Subašića, ali barem priznaje da nije u formi

Ne znamo tko bi to više trpio, kiksevi Danijela Subašića počeli su se nizati. U Ateni se zbio četvrti u posljednja dva mjeseca.
18. rujna 2010. u 12:33 10 komentara 6 prikaza
Danijel Subašić
Foto: Goran Ferbezar

Najprije se dogodio Osijek, pa je u dvoboju s Dinamom u Bukureštu sam sebi ugurao loptu u mrežu. U igri protiv Zadra lopta mu je prošla "kroz želudac". I sada Atena. I prvi gol ide na njegovu dušu, uplašio se Djjebourova udarca, pa je okrenuo glavu, maknuo se od prve vratnice, a Alžirac je bio gotovo uz kornersku liniju. Pri pogotku Liberopoulosa lopta mu je ispala iz ruku, odbila se na nogu strijelca, a taj je put u najmanju ruku morao loptu izboksati.

– Nezgodna je lopta Jabulani, zaista ima čudnu putanju. Ne znam što ste se sad uhvatili Subašića. Najlakše je sad po vrataru. Branio je odlično, držao nas u utakmici, obranio je i jedanaesterac – pokušavao je Hajdukov trener vratara Tonči Gabrić obraniti svog štićenika, ali nije nas uspio uvjeriti u Subašićevu nedužnost.

– Ne brani u prošlosezonskoj formi, to je izvjesno. Ali, morate znati da ga posljednjih mjesec dana muči ozljeda, da brani na svježinu, nismo uspjeli održati nijedan vratarski trening – objašnjava Gabrić.

Poklepović od njega neće dobiti savjet da poštedi Subašića, koji je daleko od reprezentativne forme i spreman je za klupu.

– Nema razloga za to, doći će već u formu – kaže Gabrić.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • -obrisani-:

    Trener Gabrić brani Subašića, jer Danijel sve odbrani a ono što nemre odbraniti odbije do najbližeg igrača na terenu..

  • gripole rv:

    tonči ti si bio vrhunski golman daj sredi tog subašića ili dajte priliku malom radoševiću.bio je odličan protiv rumunja

  • nisde:

    naravno da ga brani kad je gabrić bio još lošiji golman,i on ga sada trenira.