Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI DANI ZA VRATARA
Povratak na članak

Trener Gabrić brani Subašića, ali barem priznaje da nije u formi

Ne znamo tko bi to više trpio, kiksevi Danijela Subašića počeli su se nizati. U Ateni se zbio četvrti u posljednja dva mjeseca.

Komentari 10

NI
nisde
12:42 18.09.2010.

naravno da ga brani kad je gabrić bio još lošiji golman,i on ga sada trenira.

VL
OB
-obrisani-
14:12 18.09.2010.

Trener Gabrić brani Subašića, jer Danijel sve odbrani a ono što nemre odbraniti odbije do najbližeg igrača na terenu..

VL
GR
gripole rv
12:43 18.09.2010.

tonči ti si bio vrhunski golman daj sredi tog subašića ili dajte priliku malom radoševiću.bio je odličan protiv rumunja

VL
OB
-obrisani-
12:56 18.09.2010.

nisde.... hajde reci ti nama ,ima li ista Hrvatsko da ti nisi i neces popljuvati... Koji golman je dobar kad je izvan forme ,ozljedjen... Mozda Hajduk sa tobom pokusa... I ja sam Subu kritizirala ,ali na kraju znamo o cemu je rijec i gdje je problem... Vratit ce se on opet i branit savrseno... Idemo hajduce ,nema predaje.... nece biti lako sa Rijekom ... jedino nevalja kad Spaco vec sad kaze da Rijeka nije AEK... Hey,Rijeka je na prvom mijestu,nisu za podcjenit...

VL
EU
EuroAzija
13:44 18.09.2010.

Ako stvarno u igru stavljaju golmana koji je ozljeđen i koji praktički ne trenira onda su totalne budale. Takvo što ne rade ni amaterski klubovi. Ostavite čoveka izvan igre mjesec dana, nek se potpuno oporavi i sve ispočetka.

VL
OB
-obrisani-
15:57 18.09.2010.

Moraš biti blesav da braniš vratara zbog kojeg gubiš utakmice! To nema veze sa prijateljstvom,a klub tone sve dublje.Puno bi bilo pametnije da su već nakon druge teške greške posjeli Subašića na klupu,ovo forsiranje će ga totalno uništiti,kao i Hajduk!

VL
AF
absolutley.free
16:22 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
VO
vojvo
20:34 18.09.2010.

gabriču osnovno pravilo glasi igrač koji ne trenira ne igra , u ovom slučaju ne brani . inače da se mene on se uopče nebi skidao

VL
DC
DC
04:25 19.09.2010.

Covik je obrania penal i ima je nekoliko odlicnih obrana u prvom poluvremenu kad smo gubili 1-0 i nismo mogli dat gol. Kad mu je ispa balun kod drugog gola igrac koji je ubacia balun u mrizu je bia u ofsajdu. Gol nije bia regularan. Prvi i treci gol je bia oci u oci s napadacima i nije se moglo branit. Ljudi moji, utakmic protiv AEK-a a je izgubljena u prvom poluvrimenu dok je Subasic bia odlican, ali mi nismo mogli dat gol i dotuc protivnika, sve ono sto se je posli dogodili je bilo rezultat toga. Kad se pobjeduje onda se pobjeduje ko tim, ali isto bi trebalo bit i kad se gubi. Ova lincovanja pojedinaca nece danijeti nikomu korist. Ako treneri nisu zadovoljni sa Subasicem neka ga zaminu, ali utakmica nije izgubljena zbog njega. Puno stvari se je poklopilo protiv nas u cetvrtak navecer... Subasic je mozda bia jedna od njih ali nikako sve. Ajmo Bili!

VL
VO
vojvo
07:49 19.09.2010.

prvi gol dobio na svoju stativu , direktan krivac ,jer golman mora pokriti svoju stativu ( očito da ga to još uvjek nisu naučili) , drugi gol udarac sa 35m golman ispušta loptu igrač koji je uputio udarac nije bio u opsajdu i zato golman mora bolje reagirati , jer on nije mogao znati da ovaj igrač koji daje gol nije u opsajdu . i zato još jednom subašič nije golman nego luzer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.