Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA STRPLJENJA

Trener Evertona: Svi želimo da Jelavić konačno počne zabijati

nikica jelavić portal
29.04.2013.
u 23:34

- Navijači očajnički žele da mu krene. Drugi bi igrači bili na udaru kritika, ali ne i Jelavić jer znaju što sve može napraviti. Svi žele da konačno počne zabijati - rekao je Moyes.

Trener Evertona David Moyes brani Nikicu Jelavića od kritika. Napadač Evertona u velikoj je krizi, ove je sezone u prvenstvu zabio samo sedam golova u 34 utakmice.

- Problem s Jelavićem je možda sindrom duge sezone. Ili je možda riječ o gubitku samopouzdanja - smatra Moyes koji je uvjeren da će naš napadač proigrati.

Moyes se nada da će se Jelavić na ljeto odmoriti i pronaći formu.

- Navijači očajnički žele da mu krene. Drugi bi igrači bili na udaru kritika, ali ne i Jelavić jer znaju što sve može napraviti. Svi želimo da konačno počne zabijati - rekao je Moyes i zaključio:

- I sam je svjestan da mora bolje, a to mu daje šansu da se popravi i bude bolji.

>> Trener Evertona: Teška je sezona iza Jelavića, ali želim da ostane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije