Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Trener Borussije (D) Klopp glatko odbio Bayern

\'Juergen Klopp, coach of Borussia Dortmund celebrates his team\'s third goal against Bayern Munich during their German first division Bundesliga soccer match in Munich, February 26, 2011.   REUTERS/K
Reuters
10.03.2011.
u 12:13

Jürgen Klopp je u kombinacijama za klupu bavarske momčadi bio i 2008., no tada je trener postao njegov imenjak Klinnsman.

Jürgen Klopp, trener najvećeg iznenađenja Bundeslige, Borussije Dortmund, odbacio je mogućnost da preuzme Bayern u ljeto, nakon što bavarski klub pokaže izlazna vrata Louis van Gaalu.
- Ako me Bayern nazove, samo ću ih podsjetiti da imam ugovor s Borussijom do 2014. godine - kratak je bio Klopp.
Klopp je u kombinacijama za klupu münchenske momčadi bio u ljeto 2008., no tada je trener postao njegov imenjak Klinnsman.
Najveći kandidati za klupu bavarskog giganta su turski izbornik Guus Hiddink, bivši menadžer Tottenhama Martin Jol i njemački izbornik Joachim Löw.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije