Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Benfice

Bjelica otkrio koga je pitao za savjet i gdje će biti tijekom utakmice

Bruno Petković i Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
06.03.2019.
u 19:12

Maksimirski stadion je rasprodan u dva dana, pa će Bjeličina družina ponovno imati veliku podršku

Hrvatski prvak je pred novim izazovom u Europskoj ligi. U prvoj utakmici osmine finala Dinamo u četvrtak igra protiv Benfice.

Maksimirski stadion je rasprodan u dva dana, pa će Bjeličina družina ponovno imati veliku podršku.

Uoči novog europskog ispita, dvoboj protiv portugalske momčadi najavili su trener Nenad Bjelica i napadač Bruno Petković.

- Presretan sam što moja karijera ide u pravom smjeru - kazao je Dinamov napadač na pitanje o hrvatskoj reprezentaciji.

- Ne trebamo pred sebe stavljati nikakve imperative. Vi ste nam uz ovu sezonu stavili epitet povijesnog uspjeha - rekao je Petković:

- Nismo svjesni svega ovoga što postižemo, a utakmica s Benficom bit će nam potvrda svega što smo dosad napravili.

Benfica je veliki suparnik, kako je igrati takve dvoboje. 

- Ovakve utakmice su jedan veliki gušt, jedno veliko zadovoljstvo i neko veliko opuštanje mi nije ni potrebno. Opušten sam sam po sebi, možda me vi vidite napetog - kazao je Petković.

- Veseli nas što je stadion rasprodan, a navijači će nam dati vjetar u leđa. Teško da u takvom ozračju momčad ne daje sto posto - zaključio je Petković.

>> Pogledajte galeriju: Dinamove legende iznenadile igrače

Bruno Petković i Nenad Bjelica
1/12

Dinamov trener Nenad Bjelica je novinarima otkrio gdje će biti tijekom utakmice nakon što je dobio suspenziju na jednu utakmicu.

- Utakmicu ću gledati na istom mjestu gdje i nakon isključenja protiv Viktorije, malo više desno, to mi je dopustio Uefin delegat - kazao je Bjelica.

Benfica je na pripremama u Turskoj uigravala nove sustave.

- Benfica je vrhunska momčad koja će nam praviti poteškoće. Ono što oni rade u Portugalu mi igramo u Hrvatskoj. Trener Benfice  koristi širok kadar igrača kao i ja, puno rotira i svima daje šansu - dodao je Bjelica i nastavio:

- Mislim da je Benfica favorit, ali naše šanse za prolazak su velike. Vjerujem u svoje igrače, u naš rad, u našu disciplinu i kvalitetu. Uz sve te adute možemo poraziti Benficu.

Kako igrači dočekuju utakmicu s Benficom.

- Ne vidim niti kod jednog igrača da je poletio, ili da nije bio onakav kakav je bio na početku sezone - kaže Bjelica.

Dinamov trener je priznao da je zvao Niku Kovača.

- Želim se zahvaliti Niki Kovači na pomoći. Ne smijem otkriti o čemu smo pričati, ali mi je Niko pomogao s nekim informacijama. Iako, ovo je nova Benfica, novi trener, novi sistem. Ipak, neke informacije su mi jako dobro došle - zaključio je Bjelica.

Komentara 7

IL
ilijan
18:47 06.03.2019.

Ajmo Dinamoooo razbiti Benficu 💙

Avatar Trica
Trica
18:56 06.03.2019.

Ja navijam za one,sa kojima mogu da se posvađam bez prevodioca:)) Ajmo plavi razbij te Benficu pa ćemo zajedno provocirati Splićane:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije