Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN STRIJELAC

Trener Barce: Rakitić zaslužuje individualne nagrade poput Modrića

Ivan Rakitić Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.09.2018.
u 23:10

- Je li ovo Barcelonina svečana jedanaestorka to ostavljam drugima da komentiraju, no puno je utakmica pred nama pa će svi igrači dobiti priliku - rekao je Valverde.

Trener vodeće momčadi španjolskog prvenstva Barcelone, Ernesto Valverde, rekao je u nedjelju da Ivan Rakitić također zaslužuje individualne nagrade poput onih koje je u četvrtak dobio Luka Modrić.

- Da, naravno. No također mogu navesti i ostale jer svi moji igrači zaslužuju nagrade. No ne pridajem veliku važnost tim priznanjima - rekao je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni upitan zaslužuje li Rakitić individualne nagrade.

Luka Modrić, vezni igrač Real Madrida, u četvrtak je dobio nagradu za najboljeg veznog igrača te najboljeg nogometaša u Europi u izboru europskog nogometnog saveza UEFA-e.

Rakitić je u nedjelju i po treći put ove sezona nastupio u udarnoj postavi Barcelone te je zabio peti pogodak u pobjedi od 8:2 nad novim prvoligašem Huescom. Rakitić je upisao i asistenciju dodavši loptu Lionelu Messiju za 1:1.

- Je li ovo Barcelonina svečana jedanaestorka to ostavljam drugima da komentiraju, no puno je utakmica pred nama pa će svi igrači dobiti priliku - zaključio je Valverde.

Rakitić je prošle sezone odigrao najviše utakmica za Barcelonu, njih 55, te je od dolaska Valverdea na klupu prije godinu dana u udarnoj postavi.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Yurijem Cortezom

Komentara 2

SX
sudbina x
09:31 03.09.2018.

U potpunosti se slažem s trenerom Barce.... Raketa je ovo svjetsko prvenstvo odigrao maestralno i zaslužuje sve pohvale...

KO
kordunmoj75
11:09 03.09.2018.

Nece on nista dobiti,jer nosonja je dobro nekom plstio,za ove nezasluzene nagrade,Raketa cekaces dok ovaj ode u povjest,tek onda more biti da"uskocis" u nagradni vlak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije