Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi se zaraza

Trener Arsenala pozitivan na koronavirus, zaražena i zvijezda Juventusa?!

Mikel Arteta
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
12.03.2020.
u 23:45

Subotnje gostovanje kod Brightona u ovom trenutku još uvijek nije službeno otkazano, ali se pretpostavlja da će čelnici Premier lige odgoditi taj ogled na hitnom sastanku zakazanom za petak

Mikel Arteta, menadžer londonskog Arsenala, pozitivan je na koronavirus. Vijest je objavljena niti sat vremena nakon što su čelnici Premier lige objavili da će se ovaj vikend nastaviti s utakmicama prema predviđenom rasporedu.

Nešto prije ponoći je na pojedinim inozemnim portalima rečeno da je koronavirusom zaražen i Paulo Dybala, međutim, iz Juvea takvu informaciju još uvijek nisu potvrdili.

Za sada se zna samo da je sigurno pozitivan Daniele Rugani, a tijekom petka će se više znato o zdravstvenom stanju argentinske zvijezde.

Arteta se podvrgnuo testiranju jer se posljednjih dana osjećao loše, a britanski mediji prenose da su se svi igrači i pomoćni treneri odmah stavili u samoizolaciju.

Subotnje gostovanje kod Brightona u ovom trenutku još uvijek nije službeno otkazano, ali se pretpostavlja da će čelnici Premier lige odgoditi taj ogled na hitnom sastanku zakazanom za petak.

U četvrtak je još jedna loša vijest stigla iz Engleske, naime, i u Leicester Cityju su potvrdili da sumnjaju na koronavirus kod trojice prvotimaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije