Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HAJDUKOVAC I DINAMOVAC UOČI DERBIJA

Trebao je biti zvijezda Hajduka, a on s 19 godina za Dinamo već vrijedi poput Matea Kovačića

Hrvoje Jelavić / Pixsell
13.08.2022.
u 07:00

– Mali Martin ušao je fenomenalno i pokazao taj svoj veliki talent, a ti vrhunski igrači ili oni koji mogu postati vrhunski, od onih manje uspješnih, donose razliku jer na velikim utakmicama, pod pritiskom, reagiraju na pravi način. Uz tehničke i taktičke kvalitete, ovo je dodatni detalj koji će ga daleko izbaciti. Kad u takvim utakmicama, a na početku karijere preuzima odgovornost, želi pridonijeti, pokazati se, govori da ima predispozicije za velike stvari.

Komentara 6

JF
jfk
10:23 13.08.2022.

Mali bi propao u Hajduka, ni pola talenta ne bi pokazao jer ga ne bi imao tko nauciti igrati. Prodao bi se u Poljsku, mozda nikada ne bi proigrao kako tteba. Zato ce i dalje dolaziti igraci u Dinamo.

Avatar Mistborn:
Mistborn:
13:58 13.08.2022.

Pa nije to nama prvi promašaj, bilo je toga još.... štaš... namisti se tako da neke talente proslijedimo Dinamu i nehotice... A opet moraju i oni imat ponekog igrača sa srcem, umjesto onih njanjavaca. Di će drugo dišpet nać nego u Dalmaciji 😏

AP
apathylolz
11:25 13.08.2022.

Realno, tko je zadnji uspio vani a da je dosao iz Hajduka. Valjda Boksic bio zadnji🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?