Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA NAVIJAČA

Transparent protiv HNS-a i na utakmici slavnog Liverpoola

Foto: Printscreen Facebook
01.08.2017.
u 09:11

Kamera je uhvatila transparent na kojem je prekrižen znak Hrvatskog nogometnog saveza

Liverpool je ovih dana na svom Facebook profilu objavio video u kojem kapetan Jordan Henderson jednom malenom navijaču daje svoju kapetansku traku. Lijepa gesta redsa, no navijačima iz Hrvatske u oko je upao jedan drugi detalj.

Naime, kamera je pri tome uhvatila transparent na kojem je prekrižen znak Hrvatskog nogometnog saveza. Taj je detalj postao simbol dijela navijača koji se ne slažu s politikom u HNS-u i žele promjene, a viđali smo ga po raznim dijelovima svijeta. Video je pregledan gotovo 670 tisuća puta.

Liverpool je trenutno na pripremnoj turneji u Njemačkoj, a po svemu sudeći ovo je bilo na utakmici s Herthom u Berlinu u kojoj su redsi slavili s 3:0.

Komentara 6

BB
bozo.babic
09:40 01.08.2017.

mislite ovi iz SDP partizani ostoic ranka

KU
kupatilo
10:13 01.08.2017.

to nisu navijaci nego razbijači

DU
Deleted user
12:27 01.08.2017.

Żele promjene!Zašto da imamo 4 kluba u europskim u kvalifikacijama?Treba napraviti da imamo jedan ili nijedan kao srbi ili bosanci.Zato treba rušiti hns ,za boljitak hr nogometa! Uopće ne treba sumnjati iz kojeg dijela Jr je tip kojije stavio transparent!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije