Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA BILA NA STOLU

Otkriveno kako je propao transfer vatrenog od 90 milijuna eura!

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
20.11.2018.
u 08:12

Hrvatski veznjak ugovor s klubom ima do 2021., a trenutno prema Transfermarktu vrijedi 70 milijuna eura.

Barcelona je ovog ljeta bila spremna prodati Ivana Rakitića!

Informacija je to koju otkriva katalonski Sport te dodaje kako je klub na stolu imao ponudu PSG-a od 90 milijuna eura za hrvatskog veznjaka.

Tada je na scenu stupio trener Barce Ernesto Valverde koji je prvo Raketu uvjerio da prvih 11 ne može zamisliti bez njega, a potom zatražio od njega da odbije ponudu Parižana.

Foto: Reuters/Pixsell

Ponuda je na kraju odbijena, a Rakitić je, kako mu je Valverde i obećao, neizostavna karika katalonskog diva.

Ove sezone Ivan je odigrao već 17 utakmica u kojima je zabio tri gola i dodao tri asistencije.

Danas se pak u talijanskim medijima pojavila informacija da Inter u siječnju ponovno kreće u lov na kvalitetnog veznjaka, te da bi se umjesto Luke Modrića mogli upravo okrenuti dovođenju Rakitića.

Hrvatski veznjak ugovor s Barcelonom ima do 2021., a trenutno prema Transfermarktu vrijedi 70 milijuna eura.

>> Pogledajte i što su vatreni rekli po povratku iz Engleske u Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 8

PR
prajdali100
08:32 20.11.2018.

Uskoro će Brekalo vrijediti kao suho zlato.

TH
Thompson
08:48 20.11.2018.

Znači da mu je cijena neusporedivo viša. Ključni igrač sa najviše nastupa. Bez njega se nemože zamisliti Barcelona. Uz Real, najveći klub na svijetu. Takvog igrača velikani ne puštaju. Vidjelo se na slučaju Modrića. Ronalda su pustili za 100 000 000 eura. Za Luku su tražili svih 750 000 000 eura. Vrhunski veznjaci su ključni za uspjeh. Do dolaska Modrića Realu je bio maksimum polufinale lige prvaka. Sa Lukom je osvojio u pet godina, 4 naslova prvaka Europe.

SV
sven222
10:29 20.11.2018.

Novinar bi morao znati da Raketic nije odbio ponudu jer nije ni mogao pregovarati vec Barca, takva su pravila do zadnjih 6 mjeseci ugovora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije