Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI U ČUDU

Slavni nogometaš spasio Hrvatsku pa sve iznenadio ovim potezom

Van Dijk
Foto: Printscreen
1/5
20.11.2018.
u 11:32

– Čovjek se slomio. Nedavno je izgubio majku i oči su mu bile pune suza. Rekao sam mu da ostane čvrst i da je dobro sudio – rekao je Vin Dijk.

Virgil van Dijk, kapetan nizozemske reprezentacije i suigrač našeg Dejana Lovrena u Liverpoolu, Hrvatskoj je sinoć osigurao status nositelja u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. I to na kakav način.

Nizozemska je u srazu s Njemačkom u zadnjem kolu Lige nacija uspjela izvući remi (2:2). Hrvatskoj je odgovaralo sve osim pobjede Elfa. A ona je bila izvjesna do same završnice susreta jer su Nijemci nakon 20 minuta imali prednost od dva pogotka (Werner 9. i Sane 20.).

Nizozemci su nagovijestili povratak u 85. minuti kada je zabio Promes, a spomenuti Van Dijk konačan omjer postavio je u 91. minuti. Ovim remijem Nizozemska je preskočila Francusku tako da svjetski prvaci neće igrati završnicu Lige nacija.

A zanimljiv detalj gledatelji su vidjeli i nakon utakmice. Rumunjski sudac Ovidiu Hategan rasplakao se nakon posljednjeg zvižduka nakon čega mu je Vin Dijk prišao i tješio ga. Navijačima nije bilo jasno što se događa, no Nizozemac je sve objasnio.

– Čovjek se slomio. Nedavno je izgubio majku i oči su mu bile pune suza. Rekao sam mu da ostane čvrst i da je dobro sudio – rekao je Vin Dijk.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Engleske

Komentara 5

PE
peronja
14:50 20.11.2018.

Hrvatska se sama postavila u poziciju da je nositelj. S 4 boda.

Avatar poljicanin
poljicanin
12:20 20.11.2018.

"Spasio" nas,tako da sada iz drugog šešira možemo dobiti Njemačku,ekipu koja se,povijesno gledano, kroz kvalifikacije praktično stoposto kvalificirala na velika natjecanja.Hoće li mu naš savez zahvaliti za ovu "uslugu"?

DI
Diosiario
12:57 20.11.2018.

Nije Van Dijk nikiog spasio, Njemačka će biti nositelj. Što se tiče Hrvatske, ona će se plasirati na Euro i sad kad je nositelj, a plasirala bi se i da nije bila nositelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije