Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Transfer bomba: Hezonja našao novi klub, a ostaje dug od 400.000 eura?!

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, Hrvatska - Njemačka
Ivo Cagalj/PIXSELL
22.07.2021.
u 12:36

Peras je Hezonji bio trener 2015. kada je za vrijeme Eurobasketa trenerski vodio Hrvatsku, a pažljivo ga je promatrao i za vrijeme nedavnih olimpijskih kvalifikacija

Mario Hezonja, hrvatski košarkaški reprezentativac, nastavit će karijeru u euroligašu Unics iz Kazanja, ovogodišnjem finalistu Eurokupa.

Između grčkog Panathinaikosa, za koji je odigrao polusezonu, i ruskog kluba, donedavni NBA igrač odlučio se za momčad iz ruske republike Tatarstan. Zacijelo je to učinio radi povoljne financijske ponude a, za vjerovati je, da se u to upustio i zbog hrvatskog trenera na čelu Unicsa Velimira Perasovića koji je angažiran ovo ljeto.

Peras je Hezonji bio trener 2015. kada je za vrijeme Eurobasketa trenerski vodio Hrvatsku, a pažljivo ga je promatrao i za vrijeme nedavnih olimpijskih kvalifikacija u Splitu kada je Mario demonstrirao svoj iznimni atletizam.

S obzirom da je njegov bivši klub Barcelona imao  pravo prvenstva kada je u pitanju Hezonjino igranje u Europi, zasad nije poznato kako će onih 400.000 eura odštete biti riješeno. Hoće li to platiti njegov novi klub ili je Mario tu "optremnicu" spreman platiti sam, ostaje nam za vidjeti. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

GO
GorenjeHiSense
19:12 29.07.2021.

Tko ne bi platio, samo da ima mogucnost igrati u Tatarstanu? Ma kakav NBA!

LI
linkser2
08:00 24.07.2021.

Ovaj neće novu godinu dočekati gore...ili Perasović na žalost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije