Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikićev 19. trofej

Totti se rasplakao, a evo što je Zidane poručio nakon Realova kiksa kod Čopa

Francesco Totti
Foto: Milestone Media/Pixsell
1/3
22.02.2016.
u 09:10

Nikad se nećemo predati i oprostiti od naslova, rekao je trener Reala

Madridski Real gubi korak u bori za naslov prvaka, momčad Zinedinea Zidanea, u kojoj su cijelu utakmicu odigrali Luka Modrić i Mateo Kovačić, nije uspjela pobijediti Malagu, završilo je 1:1. Mogao je Real do pobjede, vodio je protiv momčadi Duje Čopa (igrao do 81. minute), a onda Cristiano Ronaldo nije zabio svoj drugi pogodak (nije iskoristio jedanaesterac), Malaga se vratila i polako ugasila nade Reala da može dostići Barcelonu.

– Još uvijek se nismo i nećemo oprostiti od prvenstva. Sada će naravno biti još teže, ali nikada se nećemo predati. Još uvijek je puno bodova u igri. Danas smo mogli dobiti, ali i izgubiti – kazao je Zinedine Zidane.

U Italiji je najveću dramu izazvao legendarni Francesco Totti. Nezadovoljan tretmanom kod trenera Spalettija, a sve zato što se nije našao u kadru za jučerašnji susret s Palermom, Totti je rekao:

– Brutalno je to što mi radi klub kojem sve dao, imam loše odnose s trenerom.

No, Totti će "preživjeti".

– Nećemo ništa poduzimati, trener mu je poručio da neće biti na klupi nakon tih izjava jer je atmosfera napeta. Francesco je dio povijesti kluba, a ovu neugodnost treba zaboraviti, ne želimo ga izgubiti jer u budućnosti ga vidimo u klub – kazao je sportski direktor Rome Baldissoni.

A najvatreniji navijači dočekali su Tottija pjesmom, pljeskom te skandiranjem:

– Samo je jedan kapetan!

U jednom trenutku to je natjeralo suze na lice 39-godišnjem nogometašu.

 

Roma je i bez Tottija bila uvjerljiva protiv Palerma (5:0) za koji je igrao Mato Jajalo. Dva gola je zabio Džeko, ali i upisao gotovo nemogući promašaj, s tri metra promašio je prazan gol.

Dodajmo i kako je Mihael Mikić osvojio svoj 19. klupski trofej, odigrao je 90 minuta za Sanfrecce Hiroshimu koja je osvojila japanski Superkup pobijedivši u Gamba Osaku 3:1.

>>Džeko zabio dva gola, ali je nevjerojatno što je uspio promašiti!

Komentara 4

DU
Deleted user
10:08 22.02.2016.

Ronaldo je zabio glavom iz zaleđa, a kod penala se okačio na nogu i pao sa zadrškom, al ajde, udarac po papku je bio. Trebalo je biti 1:0 na kraju da je sve bilo regularno, pa su još i dobro prošli. Prvestvo mogu osvojiti samo na Playstationu ove godine, ako i to. U subotu ih još Atletico nek odere doma i komotno se nek posvete ganjanju s Villarealom za direktni ulaz u LP do kraja sezone. Nažalost igraju ko babe u zadnje vrijeme. Modrić me jučer nanervirao pošteno sa svojim rikverc dodavanjima, od onih lopti preko pola igrališta s očima nema ništa. A nije ni čudno kad mu je Ronaldo ukopan a Bale out. Da Marcelo zna pucati po golu bio bi Messi. Bit će bolje, valjda.

MU
muh
11:37 22.02.2016.

A ja sam bio siguran da je Zidan izjavio da je Lukica najbolji.

HR
hrvatin
02:33 24.02.2016.

Haha koje gluposti baljezga Zidane,nije se oprostio od naslova,zaostaje 9 bodova a Barcelona nije izgubila 33 utakmice za redom!?i jos im ide na Camp Nou.Trenutno je barem cetiri ekipe u Primeri bolje od Reala,Uskoro ce i Zidane za Benitezom,a za njim i svi drugi dok tri vanzemaljca budu igrali za Barcelonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije