Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa Gazzette

Totti najbolji aktivni talijanski nogometaš

Francesco Totti
AFP
03.03.2010.
u 11:40

U anketi koju je provela Gazzetta dello Sport, 33-godišnji kapetan Rome Francesco Totti izabran je za najboljeg aktivnog talijanskog nogometaša.

U anketi je glasove dalo 100 talijanskih osoba iz svijeta nogometa, politike i kulture, a Totti je na kraju trijumfirao ispred suigrača iz Rome Danielea De Rossija i veznjaka Milana Andree Pirla.

- Bilo mi je jako drago kada sam saznao rezultate ankete posebno zato što su to mišljenja ljudi iz različitih zanimanja. Ova nagrada dodatan mi je motiv da se čim prije vratim u akciju, tako da se oni koju su meni dali svoj glas, ne bi počeli premišljati jesu li ispravno glasali - rekao je Totti, uz dodatak da je on sam imao pravo glasa da ne bi imao nedoumice komu ga dati.

- Sigurno bih glasao za Buffona ili Danielea De Rossija, koji mi je suigrač, ali također i prijatelj.

Totti je zbog ozljede koljena izvan travnjaka od 14. veljače i gotovo sigurno će propustiti nedjeljni derbi 27. kola Serije A u kojem njegova Roma dočekuje Milan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije