Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY HOĆE POJAČANJA

Tottenham u lovu na Luisa Fabiana

Luis Fabiano
AFP
11.05.2010.
u 17:54

U Tottenhamu su spremni ponuditi 18 milijuna funti Sevilli za otkup ugovora njihova i napadača brazilske nogometne reprezentacije Luisa Fabiana.

Piše to Daily Mail i tvrdi da menadžer Spursa traži klasnog napadača koji će unaprijediti šanse kluba u Ligi prvaka.

Od ovog se 29-godišnjaka očekuje da zabljesne na Svjetskome prvenstvu, nastavlja engleski dnevnik, podsjećajući na to da je talijanski Milan prošloga ljeta odustao od realizacije tog transfera nakon ocjene da je 20 milijuna funti, koliko je Sevilla tražila, previsoka cijena.

Za napadača željenog napuštanja Seville ranije su bili zainteresirani Manchester United i Chelsea, no s vremenom su odustali od njegove kupnje okrenuvši se mlađim igračima i drugim opcijama.

U Fabianu Redknapp, koji traži nogometaša kojeg bi u sastav ukomponirao kao jedinu isturenu špicu ispred petorice veznjaka, vidi idealnu zamjenu za neuspjelo dovođenje Klaas-Jana Huntelaara.

Dodajmo da je Brazilac, strijelac 15 pogodaka u 23 odigrane utakmice u Primeri ove sezone, ugovorno vezan za Sevillu do 30. lipnja 2011. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

VA
Valderama
09:10 12.05.2010.

Barem Luka igra u Tottenham-u. Zlovenca ka tebe tamo nema niti ce biti. Neboj se za Luku. On ce pecat u Piranskom Zaljevu. A ti pati, Janezu. MUAHAHA

FR
FrancPrešern
08:26 12.05.2010.

Tottenham u lovu na Luisa Fabiana jer Luka Modrić samo plače i postao je dešresivan otkada su kockasti abonirani za sofa poziciju za vrijeme SP 2010..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije