Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Tottenham u siječnju želi dovesti Barkleyja i Shawa

Mauricio Pochettino
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.12.2017.
u 07:25

Iako im je u Ligi prvaka išlo odlično te su izborili osminu finala, gdje ih čeka Juventus, u Premier ligi nalaze se na petom mjestu

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino namjerava u zimskom prijelaznom roku pojačati redove Spursa veznjakom Evertona Rossom Barkleyjem (24) i lijevim braničem Manchester Uniteda Lukeom Shawom (22), objavili su u nedjelju britanski mediji.

Iako im je u Ligi prvaka išlo odlično te su izborili osminu finala, gdje ih čeka Juventus, u Premier ligi nalaze se na petom mjestu i zaostaju 21 bod za vodećim  Manchester Cityjem.

Mauricio Pochettino
1/7

Engleski reprezentativac Ross Barkley, koji ove sezone uopće nije igrao, oporavio se od ozljede i uskoro bi se trebao vratiti na travnjak. Usto, njemu u ljeto sljedeće godine ističe ugovor i Everton ga mora prodati ove zime ako želi nešto zaraditi. No, problem je što je i Chelsea zainteresiran za Barkleyja, a klub sa Stamford Bridga ima puno veće financijske mogućnosti od Tottenhama.

Dovođenje Lukea Shawa mogao bi biti puno lakši zadatak za Spurse, budući da trener Manchester Uniteda Jose Mourinho na njega odavno ne računa, pa je Shaw ove sezone upisao samo jedan nastup u Premier ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije