Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester

I Inter u utrci za Mkhitaryanom, United traži 40 milijuna eura

Henrikh Mkhitaryan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.12.2017.
u 20:00

Trener Intera Luciano Spalletti smatra da bi mu odlično došao dribler poput Mkhitaryana

Nakon što je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nedavno izjavio da Henrikh Mkhitaryan (28) može u zimskom prijelaznom roku napustiti klub ako netko ponudi pravu cijenu, broj klubova zainteresiranih za armenskog veznjaka veći je iz dana u dan.

Manchester United traži za Mkhitaryana 40 milijuna eura. Prvo se je pojavila vijest da bi se Armenac mogao vratiti u svoj bivši klub Borussiju Dortmund, a potom je interes pokazao Juventus, a sada je u igru ušao i Inter, objavili su u nedjelju britanski mediji. 

Henrikh Mkhitaryan
1/12

Trener Intera Luciano Spalletti smatra da bi mu odlično došao dribler poput Mkhitaryana, ali problem je u tome što ga Inter može dovesti samo na posudbu, jer zbog financijskog fair-playa ne može otkupiti njegov ugovor.

Komentara 1

LU
lukathereem
20:59 24.12.2017.

precijenjeni igrači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije