Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRIO SE S KLUPOM?

Torres: Mandžo je u odličnoj formi, moramo to iskoristiti

Mario Mandžukić
REUTERS/Susana Vera
24.02.2015.
u 14:37

- Mario i Antoine su u odličnoj formi i to moramo iskoristiti. Imam osjećaj da će zabiti svaki put kada prime loptu. Dobili su samopouzdanju, tek su došli u klub i sada su na vrhuncu - rekao je Torres

Čini se da se Fernando Torres pomirio s klupom u Atletico Madridu. 30-godišnji napadač ove se zime vratio u klub, no trenutno su ispred njega Mario Mandžukić i Antoine Griezmann. I Torres je svjestan da će morati čekati svoju priliku.

- Mario i Antoine su u odličnoj formi i to moramo iskoristiti. Imam osjećaj da će zabiti svaki put kada prime loptu. Dobili su samopouzdanju, tek su došli u klub i sada su na vrhuncu - rekao je Torres za Marcu.

A Griezmann je poručio da se odlično slaže s Mandžom.

- Ako govorimo o golovima, da. Jako smo dobri zajedno. Uvijek gledam kako dodati loptu naprijed, bez obzira bili tamo Mandžukić, Torres...

>> Mandžukić i Griezmann zabili 37, a 11 puta asistirali! Simeone će imati problem kako ih sačuvati

Komentara 6

DI
dinamojavolim1
14:45 24.02.2015.

torres je uvijek bio korektan,i kad ga je islo i kad je sjedio na klupi

BL
Blender
16:03 24.02.2015.

Nema sada onih koji su pricali o Mandi lose. Nije mu trebalo bas puno vremena da se uigra. Bravo Mandukic, ponos HRVATSKI!!! :)

DI
dinamojavolim1
14:45 24.02.2015.

torres je uvijek bio korektan,i kad ga je islo i kad je sjedio na klupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije