Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRI GODINE

Toronto Raptorsi pronašli novog trenera: Nurse sjeo na klupi

Nick Nurse
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.06.2018.
u 23:07

Nurse je s Raptorsima potpisao ugovor na tri godine vrijedan 10 milijuna dolara.

Jedina kanadska momčad u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA Toronto Raptorsi u četvrtak su za  novoga glavnog trenera imenovali Nicka Nursea (50), koji je posljednjih pet sezona bio pomoćni trener u stručnom stožeru Raptorsa.

Prema navodima američkih medija, Nurse je s Raptorsima potpisao ugovor na tri godine vrijedan 10 milijuna dolara.

- Nick je inovativan trener s velikim košarkaškim kvocijentom inteligencije. Cijenimo njegovu kreativnost i posvećenost poslu čime je naš napad pretvorio u jedan od najboljih u ligi. Vjerujemo kako će te svoje kvalitete prenijeti i na novi posao - kazao je predsjednik kluba Masai Ujiri.

Raptorsi su u prošloj sezoni ostvarili najbolji omjer pobjeda i poraza u klupskoj povijesti od 59-23 i zauzeli prvo mjesto u Istočnoj konferenciji, no u drugom krugu doigravanja ispali su od Cleveland Cavaliersa s 0-4 pa je trener Dwane Casey dobio otkaz.

Casey će sljedeće sezone voditi Detroit Pistonse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije