Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki derbi

Torcida: Mamić i policija žele nas spriječiti da dođemo u Zagreb

Torcida derbi Poljud (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
25.11.2013.
u 12:58

"Ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju, sami i neorganizirano dođu u Zagreb na utakmicu Hajduka i Dinama"

Sljedeću nedjelju u Maksimiru se igra najveći hrvatski derbi, Dinamo dočekuje Hajduk. Splitski klub na svojim je stranicama objavio da njihovi navijači do utorka moraju poslati popis svih navijača koji planiraju doći u Zagreb da bi dobili vouchere. Tom prigodom Torcida se oglasila priopćenjem.

"Mamićev Dinamo sljedećeg vikenda nastojat će na sve moguće načine spriječiti da navijači Hajduka dođu u Maksimir i podrže svoj klub. Pitanje je samo hoće li mu navijači Hajduka to dopustiti.

Dinamo je od našeg Hajduka zatražio da mu do utorka 26. 11. 2013. dostavi popis svih navijača Hajduka koji žele doći na utakmicu. Neće nama Mamić, Jovanović i Dinamo odlučivati tko može doći u Zagreb na dan utakmice, a tko ne može. KN Torcida neće preuzimati vaučere za Maksimir, a isto očekujemo i od svih navijača Hajduka.

Ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju, sami i neorganizirano dođu u Zagreb na utakmicu Hajduka i Dinama. Naš Hajduk ne smije i neće ostati bez podrške, a nakon remija protiv Osijeka, ta podrška je još važnija.
Obveza svakog navijača Hajduka, svakog onog tko drži zastavicu Hajduka u svom autu, tko s Hajdukom tuguje i slavi, tko se u bijelu boju kune jest da s riječi prijeđe na djela i u nedjelju dođe u Maksimir podržati naš Hajduk.

Jedino se Hajduk u ovoj močvari hrvatskog nogometa bori protiv vaučera, dok svi ostali klubovi podržavaju ovaj Mamićev projekt (ako ne vjerujete nama, pitajte predsjednike svojih klubova kako su se očitovali o prijedlogu Hajduka za ukidanjem vaučera).
I zato naš Hajduk treba podršku svojih navijača na Maksimiru u nedjelju.

Dobili smo obavijest da će radi zaštite interesa obitelji Mamić, PU Zagrebačka na naplatnim kućicama u Lučkom zaustavljati sve osobe iz Dalmacije i zabranjivati im ulaz u Zagreb. Očekujemo od svih vas da iskoristite ovu informaciju na najbolji mogući način.

Navijači Hajduka ne očekuju da razne udruge za zaštitu ljudskih prava reagiraju na ovakav oblik diskriminacije. Oni će takvo postupanje policije prihvatiti sa smiješkom. Neka se i nastave smijati, jer cijelu tu akciju plaćaju hrvatski porezni obveznici. I kad Vam hrvatski narode Vlada sljedeći put podigne poreze i uzme božićnicu uz opravdanje da država nema novaca, vi se samo nastavite smijati jer ste tim novcem uspješno platili hrvatskoj policiji prekovremeni rad na sprečavanju ulaska Dalmatinaca u Zagreb. Za profesore, doktore i radnike novaca nema, ali za zaštitu Mamića i sličnih „uspješnih hrvatskih poduzetnika“ i „lijepih nogometnih priča“ uvijek se nađe.

Pratite naše obavijesti preko Facebooka, pričajte s drugim navijačima Hajduka, širite poruke i obavijesti, iskoristimo svi zajedno prednosti modernih tehnologija s krajnjim ciljem:

SVI na Maksimir u nedjelju!!!

Nek' se Hajduk, jedini klub koji igra nogomet zbog navijača u ovoj ligi, osjeća kao da igra kod kuće", stoji u priopćenju Torcide. 

Ključne riječi

Komentara 2

NM
nemirno more
17:01 25.11.2013.

Vi sebe nazivate navijacima.Poslije sramotnog nastupa u Poljudu vi imate snage i morala sebe nazvati navijacima.Vi ste gomila huligana,gomila smeca kojoj treba zabraniti dolazak na sve sportske priredbe,kako u Hrvarskoj tako i vanka.

Avatar Jon Snow
Jon Snow
13:37 25.11.2013.

Nije samo Mamic taj koji vas ne zeli u Zagrebu... ne zele vas ni Zagrebcani!!! Jedini klub koji godinama radio u blokadi, kupovao prvenstva. I navijacka skupina pripadajuceg kluba koja je obicna banda huliganska koja nema nista pametnije nego navijatiati za svoj niskoristi klub. Da je pravde u HNL-u Hajduk je trebao biti izbacen 90tih u zupanijsku ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije