Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki derbi
Povratak na članak

Torcida: Mamić i policija žele nas spriječiti da dođemo u Zagreb

"Ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju, sami i neorganizirano dođu u Zagreb na utakmicu Hajduka i Dinama"

Komentari 2

NM
nemirno more
17:01 25.11.2013.

Vi sebe nazivate navijacima.Poslije sramotnog nastupa u Poljudu vi imate snage i morala sebe nazvati navijacima.Vi ste gomila huligana,gomila smeca kojoj treba zabraniti dolazak na sve sportske priredbe,kako u Hrvarskoj tako i vanka.

VL
Avatar Jon Snow
Jon Snow
13:37 25.11.2013.

Nije samo Mamic taj koji vas ne zeli u Zagrebu... ne zele vas ni Zagrebcani!!! Jedini klub koji godinama radio u blokadi, kupovao prvenstva. I navijacka skupina pripadajuceg kluba koja je obicna banda huliganska koja nema nista pametnije nego navijatiati za svoj niskoristi klub. Da je pravde u HNL-u Hajduk je trebao biti izbacen 90tih u zupanijsku ligu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.