Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće na Poljudu

Torcida na teren 'ispucala' arsenal, a BBB-i se tukli s policijom...

Hajduk - Dinamo navijači i baklje
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/14
17.12.2016.
u 19:50

Dimne baklje i bengalke zbog kojih je utakmica u drugom poluvremenu na trenutak prekinuta dodatno će povećati kaznu splitskog kluba

Derbi u Splitu nije mogao proći bez nereda na tribinama. Domaći navijači od početka utakmice Hajduk - Dinamo (0:1) vrijeđala je Zagrepčane, vikala neprimjerene povike...

Dimne baklje i bengalke zbog kojih je utakmica u drugom poluvremenu na trenutak prekinuta dodatno će povećati kaznu splitskog kluba.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Saša Pavličić-Bekić gotovo svako kolo ima Hajduk na dnevnom redu zbog navijača. Nakon prazne sjeverne tribine za utakmicu protiv Intera, sljedeća utakmica bijelih u Splitu protiv Istre 1961 u veljači mogla biti bez gledatelja.

No ni Dinamo se neće izvući. Kamere su zabilježili su nerede na dijelu tribine na kojem su se nalazili Bad Blue Boysi. Palili su se transparenti, morala je intervenirati i specijalna policija. Sigurno će kazna stići i u Maksimir.

Inače, Torcida je odaslala jasnu poruku što misli o regionalnoj ligi, koja se najavljuje. Njihov transparent “Protiv lopova i mafije za jaču ligu, Zakonom o sportu. Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv yugo lige.” pljeskom je popratio cijeli stadion.

Glas naroda je pokazao palac dolje regionalnoj ligi

Komentara 38

DA
davnor
21:32 17.12.2016.

Na svim tim utakmicama u na čelu nebi bilo nemira da nema političara poput čede pupovca.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
08:15 18.12.2016.

Ovaj put sam na strani Torcide podrska HOSu i protiv jugolige.

SC
schwertransport
20:39 17.12.2016.

A cija je to MAXtv liga nije mi jasno jel to mozda njemacka liga ili grijesim. Na HRT-u za koji placam pretplatu nije bilo prijenosa pa mi nista nije jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije