Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema veze što je na isti dan

Mladenci umjesto na svadbeno slavlje došli navijati na Poljud!

Mladenci Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
17.12.2016.
u 17:54

Mladoženja s Hajdukovim šalom, mladenka i kuma odlično su raspoložene i nema veze što je svadba na dan derbija? Prvo na utakmicu, a onda slijedi nastavak...

Umjesto na svadbeno slavlje mladenci su došli gledati veliki hrvatski derbi Hajduk - Dinamo. Veselja na tribini poljudskog stadiona nije nedostajalo.

Mladoženja s Hajdukovim šalom, mladenka i kuma odlično su raspoložene i nema veze što je svadba na dan derbija? Prvo na utakmicu, a onda slijedi nastavak...

Hajduk nije izdržao do kraja, 'pao' je u trećoj minuti sudačke nadoknade. No Soudanijev pogodak sigurno neće pokvariti svadbenu večer ovih mladenaca.

>>Soudani donio pobjedu Dinamu u sudačkoj nadoknadi, na kraju naguravanje i crveni karton

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentara 9

DU
Deleted user
18:17 17.12.2016.

Neće samo Soudani danas pogoditi. Ajmo biti malo šaljivi.....sretno mladencima.

PM
pubi.mlinarec
18:02 17.12.2016.

ha ha jesmo im zapaprili festu..uzivajte bit ce toga jos u vasem sretnom zivotu...sretno

DE
deda1234
18:18 17.12.2016.

dobro im je krenulo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije