Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svako ljeto isto
Povratak na članak

Torcida i Splićani baš se trude da od kluba ostanu samo uspomene

Kada maknemo mit, povijest, onda postoji samo realan trenutak, a on će prilično izravno i bolno glasiti ovako: Hajdukova sezona zapravo traje kraće od turističke sezone.

Komentari 116

BU
burza
13:29 08.08.2018.

A za sve krive Mamica a ne sebe

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:37 08.08.2018.

Kome ovakvo stanje Hajduka najviše odgovara? Napušenim luzerima koji su osnovali udrugu "Naš Hajduk", a promovirali SDP-ovci i njihovi mediji. Naš Hajduk tj. Njihov Hajduk su grobari Hajduka! Oni žive OD Hajduka, a ne ZA Hajduk. Zbog njih Futacs igraa u Zmijavcima. Zbog njih je Hajduk uu prošloj sezoni ostao bez milijun kuna (kazne). Hrpa neškolovanih protuha uništava Hajduk i za to im je uvijek kriv naravno Mamić. Dovode mutave predsjednike koje mogu vozikati kako žele i žrtvovati kad požele. Poduzetnik Mamić koji je vlasnik kompanije Tommy im stalno donira novce. Da mi je znati sa čim ga drže za jaja? Vjerojatno ga reketare da mu zbog prezimena ne bi radili probleme. Većinski paket dionica Hajduka (Grad ima trenutno 65% vlasništva) bi trebalo dati u privatizaciju, ali udruzi Naš Hajduk prodaja dionica i privatizacija kluba nikako ne bi odgovarala jer bi se znalo tko je gazda i tko zapovjeda te bi izgubili vlast, a samim tim i povlastice koje imaju. Najveće zlo je upravo u njima i sa njima je Hajduk osuđen na prosječnost.

VL
DI
dirižabl
13:51 08.08.2018.

Mamića već dugo nema a oni opet popušili prvenstvo već u kolovozu.... bandu orjunašku van iz Hajduka

VL
DU
Deleted user
14:04 08.08.2018.

Ne znam što Beograđanin Dežulović ima sa Hajdukom?

VL
BL
Blatina19
13:44 08.08.2018.

Nikad nisam mislio da cu ovo dozivjeti. Dobar clanak Flaka. Steta sto je VL godinama podrzavao te nesposobne uprave i Torcidu.

VL
SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
14:17 08.08.2018.

Stari sam navijač Hajduka i bivši pripadnik Torcide iz osamdesetih godina . Sa ekipom smo često na istoku Poljuda i mogu kazati da nitko od stare Torce ne podržava ovakav Hajduk . Stara Torcida je bila ponos nismo se petljali u rad kluba a zadnja granica je bila tribina sjever . Vraćanje na stara izvorišta Torcide i vođenje Hajduka od strane bivših igrača sa privatnim kapitalom je put kluba . Ovo je obična kaubojština .. HŽV

VL
RE
Rex
14:08 08.08.2018.

ORJUNA je unistila Hajduk.......a mozda i bozja ruka

VL
MA
Majur
14:13 08.08.2018.

Ček malo flaki,kad ti “navijači” frknu bengalke na teren i pri tome slome svakoga tko im se na putu nađe....onda su što?!Heroji,zavedeni,borci za pravdu,našmrkani plaćenici?!Vi novinari ste hulje malo žešće...dok vam trebaju takvi “navijači”,potpirujete vatru...a sad polako jedan po jedan,”perete” ruke u nevinosti,jer zamisli to stanje u Hajduju je tek od prošle godine...fujjjjjj.Ponavljam što sam uvijek govorio,Dinamo ima lopova maminju,ali vrlo sposobnog od kojeg mnogi profitiraju,a Hajduk su uništile desetci lopova...ali Nesposobnih lopova....zaboravili su na staru poslovicu:”krava koja mlijeko daje,ne kolje se zbog mesa”...Maminjo se tog držao(koliko god mi se gadi njegov “ljubavni” odnos sa opančarima i muljaže),dok dugi nisu.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:44 08.08.2018.

Dabogda sve izgubili

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:46 08.08.2018.

Tko je Boris Dežulović?Nikad čuo! Da nije prekaljeni ratnik iz 4. brigade Pauci..? Ili neki drugi hrvatski domoljub?

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
14:26 08.08.2018.

"Jednom je Boris Dežulović napisao......" BORIS DEŽULOVIĆ !!?? Ne mogu dalje čitati jer me proljev hvata i riga mi se !!

VL
MN
Mamuti na plaži
13:59 08.08.2018.

dobar, doista dobar članak...jos samo jedno za dodati...Ne dopustiti ulici da od legendarnog kluba naprav rugla poput Partizana ili Zvezde

VL
TO
ToVuS
14:56 08.08.2018.

Kako su govorili navijači orjunaši.dabogda sve izgubili.samo kletva otišla na krivu ekipu haha...žalosno ko vodi hajduk danas

VL
DO
domxerex
14:40 08.08.2018.

Tipično lumperski splitski, samo još nisu pronašli krivca. Mamić je vani a Plenković premijer nije dinamovac. Možda i njima bidne Pupovac kriv. Srbin je koji surađuje sa HDZ-om - idealno za hajdukove orjunaše, Samo napred orjunaši, stjerajte ajduka u treću ligu pa da možemo sve to zaboraviti i nastaviti dalje. Torcida će preći navijati za NK Split ako im dopuste Ostojini narkobosovi.

VL
Avatar petrolio
petrolio
14:36 08.08.2018.

sad kad dinamo igra sve bolje, flak ne može smisliti ništa zbog čega bi pljuckao po dinamu pa se okrenuo hajduku...i nekako, ne zna niti on sam kako, napisao korektan članak. no to je iznimka, vuk dlaku mijenja, ali flaka nikako

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:39 08.08.2018.

...Nisam od onih nogometno isključivih: Ili Hajduk ili Dinamo...ili mi ili oni... Dragi su mi i Hajduk i Dinamo! E baš zato što je Hajduk /uz Dinamo/ hrvatska nogometna veličina moram napisati par riječi....Stanje u Hajduku je zabrinjavajuće....Hajduk preživljava ii stagnira...Biti 3. ili 4. u HNL nije neki uspjeh...Hajduk mora jurišati na naslov prvaka svake godine...i boriti se do zadnjeg atoma hajdučke krvi...A što danas dobivamo od Hajduka? Puno priče -malo igre! Gdje je nestala nekad čuvena Omlladinska škola? Gdje su igrači iz dalmatinskog područja? Gdje su treneri iz Dalmacije?

VL
DU
Deleted user
15:57 08.08.2018.

Za Hajduk je nogomet "samo" igra u kojoj neki puta izgube ili igraju neriješeno.... I dobro - jer Hajduk vodi "ulica", odnosno sumnjivi tipovi uličara, razbojnika i nasilnika pod kodnim imenom "Naš Hajduk". Vrijeme u kojem ne razbijaju, primjenjuju nasilje, tuku pale i kradu provode u traženju onog tko je "kriv" za sve njihove neuspjehe, kriv za svu njihovu primitivnost, kriv za sve - jer istinski uličar tipa "naš Hajduk" nikada ni za šta ne može biti "kriv". On je "Bogom dan". Krivi su "purgeri", kriv je Mamić - kriv je Dinamo jer ne da uličarima da ga vode. Tako je to. I dok je tako za Hajduk će nogomet i dalje biti "samo igra" u kojoj će sve sigurnije i sigurnije gubiti utakmicu za utakmicom. Sve dok se ne otvori ulica i proguta uličare - a novim, normalnim ljudima da priliku stvoriti jedan normalan nogometni klub i voditi ga normalno.

VL
MA
Marsijanac
15:55 08.08.2018.

Pa rekao je Maminjo jasno i glasno da Hajduk ni iducih 10 godina nece osvojiti prvenstvo.Prije ce to biti Osijek.

VL
VL
VladoEsseker
16:54 08.08.2018.

Hajduk već odavno ne postoji,ovaj klub se zove Nk Orjuna.To je klub bez srca i bez muda.Da šjor Ivić i ostale legende kojih više nema vide u što se Ajduk pretvorio mislim da bi se prevrnuli u grobu.Stoko mafijaška ubila si Hajduka,a ti Splite srami se.

VL
TE
Teuta
13:47 08.08.2018.

Rezultati "politike" o jednom jakom nacionalnom klubu ili nemogucnost kompetentnih na lokalnoj (gradskoj) razini da uspostave funkcionalno stanje stvari opcenito: od Promet-ovih linija preko zelenih povrsina i sadrzaja za mlade do eto, prezivljavanja do nekih boljih vremena bez interesnih lobija,, kako god okrenes, jednoga 107-godisnjaka? Meni se pari, ono drugo...Na duze staze promatrano.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.