Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE U BEOGRAD

Kukoč pregovara s Partizanom: 'Nacionalnost me ne zanima'

tonći kukoč
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
26.08.2015.
u 13:46

– Iskreno, ne zanima me nacionalnost, već samo nogomet. Pregovaram s Partizanom, u petak ću otići u Beograd na konačne razgovore. Vidjet ćemo kako će ova priča završiti – rekao je Kukoč

Kontroverzni nogometaš Tonći Kukoč uskoro bi mogao potpisati za beogradski Partizan. Lijevi bočni napustio je CSKA iz Sofije nakon što je klub izbačen u treću ligu.

Bio je u kontaktu s njemačkim klubovima, no uskoro će u Beograd na završne pregovore s Partizanom.

– Iskreno, ne zanima me nacionalnost, već samo nogomet. Pregovaram s Partizanom, u petak ću otići u Beograd na konačne razgovore. Vidjet ćemo kako će ova priča završiti – rekao je Kukoč za Goal.

Inače, Partizan bi danas mogao izboriti skupinu Lige prvaka ako protiv BATE Borisova nadoknadi 0:1 iz prve utakmice.

>> Tonći Kukoč komentirao Paula Machada: 'Djeca odustaju od nogometa'

Komentara 83

CE
cenzura
14:02 26.08.2015.

Fakat mi nije jasno kako se ovaj lik malo-malo pojavljuje u VL????? Nikakav nogometaš niti osoba a svakih nekoliko dana osvane vijest o njemu. Mi imamo na stotine igrača po čitavom svijetu koji su puno bolji i igraju u jakim ligama i klubovima i nema ih u VL. Zašto???

ME
medved12
13:57 26.08.2015.

tamo mu je i mjesto

PA
partizancina
14:16 26.08.2015.

Frljicev ljubimac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije