Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO NASLOV

Tonći Kukoč: Miševi, vratite se u rupe iz kojih ste izašli!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
30.05.2017.
u 10:56

Kao što vidite i sami, Kukoč je živ, itekako je živ, govori nogometaš o sebi u trećem licu.

Zrinjski iz Mostara ovoga je vikenda svladao Slobodu i osigurao peti naslov prvaka BiH i drugi uzastopno. Treneru Blažu Sliškoviću to je prvi trofej u 20 godina dugoj trenerskoj karijeri, a slavi i Tonći Kukoč koji je za sebe tvrdio da je najbolji hrvatski lijevi bek.

Kukoč je u Zrinjski došao u zimskom prijelaznom roku iz talijanskog drugoligaša, a danas trećeligaša Coma nakon kratke i neuspješne avanture u Livornu. Samoprozvana "bezobrazna ljevica" u Premijer ligi odigrala je pet utakmica i zabila jedan gol. Kukoč se oglasio na Facebooku nakon što je Zrinjski osigurao naslov.

"Veliko hvala svima koji su bili uz nas sve ovo vrijeme. Zaslužili ste sve. Hvala mojim suigračima,trenerima i upravi na svemu ovome.

Ponosan sam što sam igrač Zrinjskoga i što sam dijelio teren s vama. Jedna stvar je sigurna, da nam ništa nitko nije poklonio, sve smo svojim trudom i zalaganjem zaslužili.

Veselim se novoj sezoni, ono najbolje od mene tek treba doći. Hvala vam na podršci i povjerenju koje sam imao od vas, od prvoga dana kada sam došao u ovaj klub. Postao sam šampion i sretan sam čovjek. Uživam u svakom ovom trenutku", napisao je Kukoč na Facebooku, a onda završio u svom stilu govoreći o sebi u trećem licu:

"Pozdravljam miševe koji su molili Boga da Kukoč propadne. Kao što vidite sami, Kukoč je živ, itekako je živ. Vratite se u rupe iz kojih ste izašli."

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:14 30.05.2017.

Miševi ne znaju govoriti bilo kojim ljudskim jezikom, stoga ni ne znaju moliti Boga. Isto tako mi nije jasno zašto se gospodin Kukoč obraća miševima, kad ga oni ne razumiju.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
15:33 30.05.2017.

Kukoč je legenda

SI
sipuranikola
11:54 30.05.2017.

Ili se drogira a nebi trebao ili se ne drogira a trebao bi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije