Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Klasnićevi doktori žale se na presudu Višem regionalnom sudu

Ivan Klasnić
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
30.05.2017.
u 07:01

Dvojica liječnika Goetz Dimanski i Manju Guha protiv kojih je sud u Bremenu donio nepravomoćnu presudu krajem ožujka zbog grubih liječničkih pogrešaka žalit će se na presudu na Višem regionalnom sudu

Iako se činilo da je pravosudna borba Ivana Klasnića završena, čini se da će bivši hrvatski napadač ponovno morati na sud. Kako javlja Radio Bremen, dvojica liječnika Goetz Dimanski i Manju Guha protiv kojih je sud u Bremenu donio nepravomoćnu presudu krajem ožujka zbog grubih liječničkih pogrešaka žalit će se na presudu na Višem regionalnom sudu, piše Goal.

Podsjetimo, Zemaljski sud u Bremenu tražio je od liječnika da Klasniću isplate svaki po 100 tisuća eura odštete za pretrpljenu bol te da snesu sve liječničke troškove. Sudac je ustvrdio da je Klasnić, samo u 2007. zbog nemogućnosti ispunjavanja svojih profesionalnih obveza, pretrpio materijalnu štetu u visini od milijun eura. Osim toga liječnici su odgovorni za svu "materijalnu i nematerijalnu" štetu koju je Klasnić pretrpio zbog gubitka oba bubrega.

A prema informacijama iz Bremena, Klasnića čeka sada još jedna mukotrpna borba jer su liječnici navodno pripremili žalbu. Bivši napadač od jeseni čeka na novi bubreg i u međuvremenu se tri puta tjedno podvrgava dijalizi.

Komentara 1

RO
rokoxy1
15:24 04.06.2017.

Zale se ne zato sto su upravu nego sto je to jedina moguca procedura i mogucnost da sa se pokusaju oprat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije