Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO GA GLAVOM

Tomićev otac slomio nos tenisaču pa završio u pritvoru

bernard tomić
PA/Pixsell
06.05.2013.
u 18:43

Incident se dogodio ispred hotela u Madridu prije tri dana. Tomić stariji glavom je udario Francuza koji je nakon toga 20 minuta bio u nokautu.

John Tomić, otac australskog tenisača Bernarda Tomića, uhićen je u Madridu jer je slomio nos Thomasu Drouetu, sparing partneru svojeg sina.

Incident se dogodio ispred hotela u Madridu prije tri dana. Tomić stariji glavom je udario Francuza koji je nakon toga navodno 20 minuta bio u nokautu. Strani mediji pišu da su tučnjavi ispred hotela svjedočili Janko Tipsarević i Aleksandr Dolgopolov. Tomićeva oca nakon toga je privela policija.

– Ne osjećam se kriv. Nisam napravio ništa loše – rekao je Tomić stariji nakon što je izašao iz pritvora. Svoje će tvrdnje morati ponoviti na sudu.

Udario i sina

Mediji pišu da je Tomić stariji imao ispad i prošli tjedan kada je u Monte Carlu udario sina Bernarda.

– Medijski izvještaji o incidentima vezanim za obitelj Tomićeve vrlo su zabrinjavajući. U stalnom smo kontaktu s ATP-om koji istražuje ove događaje – navodi se u priopćenju Teniskog saveza Australije.

Tomić je trenutačno 53. igrač svijeta, a u nedjelju je u prvom kolu Masters turnira u Madridu izgubio od Čeha Radeka Štepaneka.

John je Ivica

Tomićev otac John (koji se zapravo zove Ivica) Hrvat je podrijetlom iz Tuzle koji je emigrirao u Australiju. Iza sebe ima duži niz incidenata. Godine 2008. tražio je od sina da napusti teren jer nije bio zadovoljan suđenjem. Dvije godine poslije nakon sukoba s ljudima iz Australskog teniskog saveza zaprijetio je da će Bernard igrati za Hrvatsku. Zanimljiva situacija dogodila se ove godine u Miamiju. Tada je Bernard tijekom meča s Ferrerom tražio od suca da izbaci njegova oca sa stadiona jer je bio preglasan.

>> Tomić opet "briljira": Potukao se s prijateljem pa napao policajce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije