Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Tomić: A još ljetos za neke naše igrače nitko nije ni čuo

07.03.2020.
u 15:49

Lokomotiva je u posljednje vrijeme doista stvorila niz sjajnih igrača, eto na ljeto će se dvojica preseliti u Dinamo, Kastrati i Karačić već su potpisali ugovore s plavima, samo su ostali na posudbi u Lokomotivi

Nakon poraza od Hajduka (0:1) na Poljudu još 8. veljače nogometaši Lokomotive napravili su krasnu seriju, upisali su četiri uzastopne pobjede.

Zlonamjerni će reći da su te pobjede bile i očekivane jer su slavili protiv klubova koji su ispod njih na tablici (Istra, Varaždin, Inter i Slaven Belupo), ali ne treba zaboraviti da su prije spomenutog jedinog poraza u nastavku sezone bili s 2:1 bolji i od Rijeke.

1/3

I taj lijepi rezultatski niz od pet pobjeda u šest utakmica primaknuo je lokose samom vrhu, sada su na samo bod zaostatka za Rijekom i dva iza drugoplasiranog Hajduka.

Stipić: lokosi će biti drugi

– Lokomotiva igra odlično i ne bi me iznenadilo da na kraju prvenstva bude druga. Zapravo, držim da će biti druga! – ustvrdio je trener Slavena Belupa Tomislav Stipić.

Kako lokosi igraju to doista nije nemoguće, a nakon kola koje je pred nama Lokomotiva bi doista i mogla skočiti na drugo mjesto. Jer, međusobno se sastaju Rijeka i Hajduk na Rujevici, u slučaju remija, a pobijedi li Lokomotiva u gostima Goricu, eto je na poziciji iza Dinama.

– Ha-ha, da, gledat ćemo taj derbi s Rujevice, ali ne kroz nekakvu navijačku prizmu, već samo kao dobru utakmicu, kao što smo gledali i derbi Hajduka i Dinama. Ne opterećujemo se kako će tko odigrati, koncentrirani smo samo na sebe – kazao nam je strateg Lokomotive i tvorac te sjajne igre kluba s Kajzerice.

No, s obzirom na to da ste se bodovno potpuno približili drugom mjestu, opterećuje li vas ta šansa da preskočite Rijeku i Hajduk?

– Ma kakvo opterećenje, nimalo nas to ne opterećuje. Kažem, gledamo sebe i idemo dalje. Na početku sezone većina nas je vidjela negdje u donjem dijelu tablice. Jer, imali smo na ljeto pet-šest igrača za koje nitko nije čuo. K tome, dio naših klubova u svoje momčadi ulaže pet-šest puta više od nas. I ne gledamo puno prema naprijed, i svojim sam igračima rekao da ne razmišljaju ni o čemu drugom nego samo o prvoj sljedećoj utakmici, da idemo korak po korak – kaže Tomić.

A prvi sljedeći korak Lokomotivi je to gostovanje u Velikoj Gorici.

– Nezgodan je to suparnik, ali zapravo su sve utakmice, bile kod kuće ili u gostima, s bilo kojim suparnikom, prilično teške. Samo da nastavimo igrati kao i dosad, to je jedino što želim. S Goricom zasad imamo dobar skor, a i spremit ćemo se za tu utakmicu – kaže trener Lokomotive koja je u ovom prvenstvu u Gorici odigrala utakmicu bez pogodaka, a u Kranjčevićevoj je bilo 4:0 za lokose.

Lokomotiva je u posljednje vrijeme doista stvorila niz sjajnih igrača, eto na ljeto će se dvojica preseliti u Dinamo, Kastrati i Karačić već su potpisali ugovore s plavima, samo su ostali na posudbi u Lokomotivi.

Atiemwen je jako dobar

Iz Dinama je Tomić na posudbu dobio Atiemwena.

– Jako sam zadovoljan njime, pogotovu uz činjenicu da je imao dosta dugu stanku zbog ozljede, bio je na pripremama s Dinamom, ali nije tamo odradio nijedan trening s momčadi. No riječ je o kvalitetnom igraču koji se dobro uklapa u naš način igre, brz je i prodoran.

Lokomotiva za susret s bivšim Atiemwenovim klubom nema kažnjenih igrača, a ni popis ozlijeđenih nije problematičan.

– Samo je Lešković izvan konkurencije, a još ćemo vidjeti kako Sammir podnosi treninge – zaključio je Tomić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LisaIU88
LisaIU88
19:03 07.03.2020.

Patricia, 36. bxes.xyz/d962097

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije