Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - ŠIBENIK 1:0 Tomasov zabio za pobjedu Zadra

Tomasov opet spasio Zadar

16.11.2008.
u 17:59

Ajme Zadru kad ode Marin Tomasov. Do njegova bljeska i predriblavanja šibenskog vratara Blaževića početkom drugog poluvremena za 1:0 za domaćina nije se u Stanovima događalo gotovo ništa.

Dobro, bila je tu i tamo koja prigoda s obje strane, ali samo kao plod pogrešaka obiju obrana. Ovaj gol je ipak bila majstorija iz izrađene akcije s Draganom Županom, kakvih kronično nedostaje na Stanovima, ali i na većini drugih terena. Stoga će Zadru, ionako posljednjem na tablici, nakon što ove zime ode jedini njegov biser očito biti još teže. Jer, ne izgubiti u slaboj partiji može se samo igra li u momčadi znalac kakav je Tomasov.

Zanimljivije na tribinama
Na Stanovima se do te majstorije, ali i nakon nje, vodila borba jedino na tribinama između dvije navijačke skupine.

Bilo je doduše i onih koji su potiho na tribinama komentirali da je sve namješteno i da kladionice nisu uzalud blokirale par Zadar - Šibenik nakon navodno velikih uplata na dvojku u prvom, a jedinicu u drugom dijelu. I nije bilo tako! No, kako ovaj put zamjeriti i najparanoičnijima koji su jednostavno u siromaštvu viđenom na terenu Stanova bili prisiljeni imati bilo kakvu temu osim onu koja se događala na terenu. Ondje je sve toliko loše i nepovezano izgledalo da se zaista nije imalo o čemu razgovarati, a kamoli što zanimljivoga gledati.

Vikali “Ovo je prodano”
No, na kraju nitko neće patiti. Šibenčani, naime, imaju “skužu” za nevjerojatno lošu igru budući da nisu imali pola momčadi, a jedino ih je moglo bocnuti skandiranje njihovih navijača “Ovo je prodano”.

Zadrani su ipak naposljetku uspjeli povećati svoj bodovni konto, koji im polako, ali sigurno, daje sve realnije nade da će uskoro imati priliku izbjeći posljednje mjesto na tablici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije