Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Tomas i James predvodili Cedevitu u pobjedi protiv Gran Canarije

Cedevita - Gran Canaria
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
16.11.2016.
u 22:48

Cedevita je igrala bez Pierrea Jacksona (viroza), koji je u posljednjim utakmicama bio najbolji igrač hrvatskog prvaka

U susretu 6. kola skupine A Eurokupa u srijedu su košarkaši Cedevite u Domu sportova svladali španjolsku Gran Canariju sa 97:90 (46:48), te su im nanijeli prvi poraz.

Nakon izjednačene igre u prvom prvom poluvremenu, koje je završilo minimalnim vodstvom gostiju 48:46, igrači Cedevite su u prve četiri minute nastavka "pali u crnu rupu" i omogućili su Gran Canariji da stekne prednost od 14 koševa (50:64).

No, Cedevita se nije predala, polako je "grickala" prednost gostiju, da bi tri i pol minute prije kraja susreta stigli do vodstva 84:83, a potom i 88:83. U tim trenucima briljirao je Marko Tomas, koji je susret završio sa 22 koša. Rashad James dodao je 19 koševa, dok je u redovima Gran Canarije najbolji bio Sasu Salin sa 15 koševa.

Treba napomenuti i da je Cedevita igrala bez Pierrea Jacksona (viroza), koji je u posljednjim utakmicama bio najbolji igrač hrvatskog prvaka.

Sljedeću utakmicu u Eurokupu košarkaši Cedevite igrat će 23. studenoga, kada gostuju kod litvanskog Lietkabelisa, koji je večeras u gostima dobio MZT Skopje sa 87:80.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije