Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez Čeha

Berdychove tenisice oduševile teniski svijet i postale hit na intenetu

Tomaš Berdych
15.07.2017.
u 08:50

Berdych je pokupio mnogo simpatije ljubitelja tenisa zbog opremu koju je nosio u susretu protiv Federera

Marin Čilić prvi put igra u finalu Wimbledona. Suparnik najboljem hrvatskom tenisaču je Švicarac Roger Federer. U dosadašnjih sedam međusobnih dvoboja Marin je samo jednom nadjačao Rogera i to prije tri godine u polufinalu US Opena kada je osvojio prvi i zasad jedini Grand Slam naslov.

A najuspješniji tenisač na Grand Slam turnirima i sedmerostruki osvajač Wimbledona je za svoj 11. finale u All England Clubu pobijedio Tomaša Berdycha. Čeh je pružio solidan otpor, ali nije imao oružja protiv švicarskog igrača.

Tomaš Berdych
1/10

No Berdych je pokupio mnogo simpatije ljubitelja tenisa zbog opremu koju je nosio u susretu protiv Federera. Naime, veliki hit na društvenim mrežama postale su Berdychove tenisice. Na njima je bila otisnuta fotografija Novaka Đokovića. Češki tenisač na ovaj je način dao podršku ozlijeđenom srpskom tenisaču, koji mu je u četvrtfinalu predao meč.

Komentara 12

DU
Deleted user
09:13 15.07.2017.

Po običaju prepisano iz srbijanske štampe. Uopće nije istina da je oduševio teniski svijet. Nitko o tome nepiše.

KT
komen_tar
09:10 15.07.2017.

Simpatije Vl i suseda

BG
bgcd
09:46 15.07.2017.

patike su brendirne jer ih nosi djokovic koji je ostao veran adidasu i hed-u ,inace te patike mogu da se kupe u adidasovim prodavnicama ,na konferenici za medije na pitanje o patikama berdih je rekao da mu odgovaraju i daa ga u njima ne bole noge ,kakvo odavanje pocasti djokovicu pogotovu od strane berdiha koga bas i ne bije glas o nekom fer -plej igracu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije