Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Fantastičan iznos: Znate li koliko je Čilić zaradio ulaskom u finale?

Foto: Reuters
14.07.2017.
u 17:43

Čilić je do sada od nagrada na turnirima zaradio više od 18 milijuna dolara.

Prvi put u karijeri Marin Čilić zaigrat će u finalu wimbledonskog turnira! Tri godine u nizu bio je zaustavljan u četvrtfinalu, a ove je godine učinio već dva koraka više. U polufinalu je sa 6:7 (6), 6:4, 7:6 (3), 7:5 pobijedio Amerikanca Sama Querreya, u ovom trenutku 28. tenisača svijeta. 

Finale je u nedjelju u 15 sati, a Marin je već osigurao 1200 ATP bodova i milijun i sto tisuća funti (nešto više od devet milijuna kuna) novčane nagrade.

1/20

Marin Čilić je za pobjedu koja ga je odvela u finale pogodio 25 asova i proveo na terenu dva sata i 56 minuta. Sam Querrey pružio je žestok otpor Marinu Čiliću, ali u četvrtom setu osjetio se pad u njegovoj igri. Osjetio se umor jer je prethodna tri meča rješavao u pet setova.

- Odličan meč, znao sam da će to dugo trajati, nerijetko u pet setova. Ostao sam pozitivan na terenu i kad mi nije najbolje išlo, ali ostao sam maksimalno usredotočen i vrebao svoju priliku. Finale? Vidjet ćemo, Federer igra ovdje kao kod kuće - rekao je Čilić nakon pobjede.

Komentara 110

SO
SoloHan
19:22 14.07.2017.

Ajde da se i urbani Jugoslaveni imaju s čim zabavljat, sad će oni o porezu.

Avatar Django
Django
18:39 14.07.2017.

Stratezi partije imaju hitnu sjednicu sa temom "kako se dokopati tuđih banica". Nisu tu čista posla, Hercegovac je u pitanju.

SJ
Sve je uzalud
18:59 14.07.2017.

.................kako te nije sram staviti ovakav naslov ..........................ne gledaj u tuđi novčanik...........................nemoj u svemu biti to što jesi...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije