Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaigrao i Modrić

Toliko puta viđeno: Ramos donio Realu pobjedu udarcem s bijele točke

Real Betis - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.09.2020.
u 23:48

Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme

Nogometaši madridskog Reala u susretu su 3. kola španjolskog prvenstva ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na gostovanju u Sevilli Betis sa 3:2 (1:2).

Real je poveo golom Valverdea (14), no Betis je uspio pred kraj prvog poluvremena u kratkom vremenu preko Mandija (35) i Williama Carvalha (37) prokrenuti.

U nastavku susreta gosti iz Madrida su uz veliku dozu sreće uspjeli preokrenuti autogolom Emersona (48-ag) i pogotkom Sergija Ramosa (82-11m) s bijele točke.

Betis je u 67. minuti ostao s igračem manje jer je upravo Emerson s leđa oborio Luku Jovića u gol-šansi.

Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real koji sada ima četiri boda iz dva susreta, dok je Betis ostao na šest bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije